Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon korone

Naša voditeljica opisala zastrašujuće iskustvo na putovanju: 'To me užasavalo!'

Foto: Instagram
1/10
28.05.2020.
u 18:27

Naime, Iris je u Francuskoj dobila posao kao model te je morala brzo otputovati.

Početkom ovog mjeseca Stožer civilne zaštite popustio je mjere i putovanja su ponovno postala moguća, ali uz mjere opreza.

1/7

Uz propisane mjere, za putovanje je potreban opravdan razlog. Jedan takav imala je domaća manekenka i voditeljica IN Magazina, Iris Cekuš.

Naime, prije nekoliko je dana otputovala u Pariz zbog poslovnih obaveza, a sada je otkrila kakvo je stanje u zračnim lukama, koje su razlike među državama, ali i zašto je sve to opisala kao zastrašujuće. 

"Sretna! Jednostavno sam se osjetila toliko sretnom u trenutku da sam se morala slikati, jer sam nazad na poslu i slobodna šetati ulicama predivng Lillea, ponovno se osjećajući slobodno", napisala je voditeljica na Instagramu.

Naime, Iris je u Francuskoj dobila posao kao model te je morala brzo otputovati.

"Nije mi bilo svejedno, moram priznati jer sam jedan od prvih modela koji su uopće počeli putovati po Europi i snimati. Zbog toga sam jako sretna i zahvalna, ali bilo me strah da me ne vrate s francuske granice. Najviše me bilo strah toga da me ne puste u zemlju i da moram spavati negdje na aerodromu, u ovakvim uvjetima, gdje nema hotela, hrane i sličnog, to me užasavalo!", ispričala je za Story. 

Foto: Instagram screenshot

Rekla je kako je na aerodromu nezamisliva situacija, malo ljudi, te da ne rade ni trgovine ni kafići, u Frankfurtu i Parizu, dok je na zagrebačkom aerodromu radio kafić.

"Na aerodromima je prizor kao iz nekog filma, ljudi su svi s maskama, neki s rukavicama a vidjela sam i nekoliko njih s jednokratnim zaštitnim odijelima, čekali su boarding za Koreju", ispričala je.

Potvrdila je da joj je bilo jako nelagodno, ali i tužno, te da se vani više kontrolira pridržavanje mjera nego kod nas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije