Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVLJA SE

Naša glumica zabrinula objavom: 'Zadnja dva dana provela sam na hitnoj'

Petra Kurtela
Foto: Instagram
1/11
12.10.2020.
u 13:54

Zagrebačka glumica Petra Kurtela objavom na Instagramu zabrinula je mnoge.

Nakon što je u jednoj Instagram priči napisala da je provela dva dana na hitnoj, zagrebačka glumica Petra Kurtela nije otkrivala detalje svog nesretnog posjeta bolnici, ali je odlučila podijeliti dirljivu priču koja je, na svu sreću, dobila sretan završetak.

"Zadnja dva dana provela sam na Hitnoj. Sada sam dobro i ne bih o tome niti pisala da mi nije u agoniji i nepodnošljivosti boli prišla divna nepoznata osoba. Bile smo same u hodniku, ja šćućurena u nekom mračnom kutu na krevetu. Primala sam infuziju i tiho jecala. Djevojka se sažalila, prišla mi i zagrlila me. Počele smo pričati i ubrzo mi je pružila narukvicu. Ne znam jesi li vjernica, ali ja ih izrađujem pa neka te čuva'. Nisam stigla objasniti svoj komplicirani odnos s Bogom, ali me sama gesta duboko dirnula", napisala je Petra na Instagramu, a u kasnijem obraćanju pratiteljima zahvalila se svima koji se zanimaju kako joj je i što se dogodilo.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Hvala svima koji pišete. Evo dobro sam, dolazim k sebi. Htjela sam se posebno zahvaliti svojoj glavnoj doktorici Ines", kratko je rekla uz blagi smiješak poznata glumica.

Inače, Petra prakticira zdravi način života pa je u posljednjih godinu i pol dana promijenila brojne životne navike – izbacila je mirisne svijeće, radi svoj deterdžent za rublje i koristi se prirodnom kozmetikom.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
14:46 12.10.2020.

"ne bih o tome niti pisala "... ali ipak jesam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije