Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vraća se goranu

Hana napustila srpsku Zadrugu nakon samo dva tjedna, gledatelji nisu sretni

Hana Rodić
Foto: Instagram/Youtube Screenshot
1/14
12.10.2020.
u 10:39

Zagrepčanka Hana Rodić, bivša natjecateljica "Gospodina Savršenog" i "Superpara" napustila je kontroverzni srpski reality show "Zadrugu".

Prije dva tjedna u vilu kontroverznog reality showa "Zadruga" ušla je Hana Rodić, poznata hrvatska reality zvijezda koja je nakon duela s natjecateljicom Majom Marković ipak napustila emisiju. Njezino kratko zadržavanje zamijetili su mnogi gledatelji diljem regije te je zbog, po mnogima, preranog napuštanja showa izazvala negodovanje gledatelja.

Za duel s Majom nominirala ju je publika, a drugi zadrugari su nominirali Maju Marković. Nakon što je pobjedu odnijela Maja, gledatelji nisu bili sigurni u pravednost duela.

Foto: imdb

Prije dupliranja: Hana 6 posto, Maja 94 posto. Nakon dupliranja: Hana 11 posto, Maja 89 posto. Očigledno namješteno, tko bi glasao za ovu Maju, ništa nije do sada pokazala, mutava djevojka i bez imalo srama nakon svega što uradila, a polako vremenom će vidjeti kako će je osuditi", poručili su pa dodali: "Nikada očiglednije namještanje postotaka. PINK nadmašio sam sebe. Maja ni podršku u studiju nije imala, a da je netko glasao? Dajte molim vas".

Podsjetimo, uoči ulaska u reality bivša sudionica showova 'Gospodin Savršeni' i 'Superpar' priznala je kako nitko od njezin obitelji i prijatelja ne zna da se sprema u novu reality avanturu. Roditeljima nije rekla da ulazi u show, a jedini koji je bio upoznat s njezinim namjerama i koji joj je dao punu podršku bio je dečko, bivši Gospodin Savršeni Goran Jurenec.

Foto: imdb

- Goran nije ljubomoran, već smo u dva realityja bili zajedno. Uskoro će nam biti druga godišnjica - kazala je Hana i rekla da je pratila Zadrugu jer želi biti upoznata s onime što ju čeka u kući. Odmah po dolasku u kuću Hana se predstavila kandidatima i odmah im 'sasula sve u lice'. - Na osnovu mog viđenja, smatram da neki kandidati govore iza leđa. Imena? Bit ću direktna jer želim biti direktna i ostatak realityja, Matora, Vlado i Paula. Ima par kandidata koji mi se sviđaju, npr. Žana. Ne želim govoriti tko mi se dopao, a tko nije. Možda i promijenim mišljenje, ali ovo što sam vidjela do sada, imam razloga iznositi baš ta imena - rekla je Hana dok su je natjecatelji, naročito muški dio zapanjeno gledali.

Hana Rodić
1/7

Svoj ulazak u show najavila je i na Instagramu. Atraktivna Zagrepčanka objavila je video svog ulaska uz opis na ekavici. - Hvala vam svima na porukama i na ogromnoj podršci! Vreme je za nove izazove. Idemo zajedno osmehom do pobede - poručila je svojim obožavateljima, a potom i onemogućila komentare ispod objave.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije