Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV CVJETA

Naša glumica uživala u izlasku s 11 godina starijim glazbenikom

Zagreb: Druženje povodom najave 16. Weekend Media Festivala
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
07.07.2023.
u 21:15

Tara i Luka bili su na druženju povodom najave 16. Weekend Media Festivala, gdje su spremno pozirali fotoreporterima. Osim njih na druženju su bila i druga poznata imena kao što su Ida Prester, Bizzo, Andrea Andrassy, Antonija Blaće, Petar Štefanić, Dražen Oreščanin, Damjan Rudež te brojni drugi.

Domaća glumica Tara Rosandić (35) od prošle je godine u vezi s 11 godina starijim Lukom Tralićem Shotom, frontmenom grupe Elemental. Par dosad još nije javno progovorio o svojoj vezi, no proteklu godinu ih se nekoliko puta moglo zajedno vidjeti u javnosti.

Tara i Luka bili su na druženju povodom najave 16. Weekend Media Festivala, gdje su spremno pozirali fotoreporterima. Osim njih na druženju su bila i druga poznata imena kao što su Ida Prester, Bizzo, Andrea Andrassy, Antonija Blaće, Petar Štefanić, Dražen Oreščanin, Damjan Rudež te brojni drugi. Inače, novo izdanje festivala će i ove godine, od 21. do 24. rujna, u Rovinju okupiti i prezentirati najbolje od domaće i regionalne komunikacijske, marketinške, medijske i kreativne industrije. 

Foto: Promo

Tara Rosandić je u studenom prošle godine objavila prvu zajedničku fotografiju s novim dečkom. Na toj fotografiji glumica i glazbenik u kameru pokazuju srednji prst preko kojeg su stavili emotikone srca i uz fotografiju je Tara napisala: ljubav u doba tabloida. Tara i Luka su  u rujnu bili na Zagreb Design Weeku i društvo im je radila Tarina kolegica, glumica Erna Rudnički, a zatim je ovaj par viđen i u kazalištu Vidra na premijeri romantične komedije ‘Djevojka za zbogom’.

VEZANI ČLANCI

 

 

- Lijepo nam je i družimo se - kratko je Tara za Story potvrdila da je u vezi s 11 godina starijim glazbenikom. Tara je televizijska publika gledala u brojnim uspješnicama poput serija "Blago nama", "Čista ljubav", "Pod sretnom zvijezdom", "Pogrešan čovjek", "Počivali u miru" te u filmovima "Narodni heroj Ljiljan Vidić", "Život je truba", "Zvizdan" i od 2020. godine je i članica ansambla kazališta Gavella.

- Uznemiruju me oni koji misle da zbog svog posla moram izlagati svoju intimu. Znam zašto vodim svoj život ovako kako ga vodim – rekla nam je Tara u intervju koji je dala u periodu kada je glumila u seriji "Blago nama" i kada nam je objasnila zašto čuva svoju privatnost.

VIDEO: Šerbedžija otkrio zanimljiv nepoznat detalj o hollywoodskoj miljenici Charlize Theron 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije