Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kirurški zahvat

Naša glumica otkrila detalje operacije: 'Nisam htjela da me uspavaju, boljelo me'

Pula: Konferencija za medije za film Mater
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/7
28.06.2023.
u 17:55

Izjavila je da postupak nije bio bolan, no slabiju bol osjetila je dva-tri sata nakon operacije. Tretirano područje bilo je natečeno i modro sedam dana, no sve obaveze mogla je, priznaje, normalno obavljati.

Glumica i finalistica ovogodišnjeg showa 'Plesa sa zvijezdama', Daria Lorenci Flatz (47) podvrgla se estetskoj operaciji. Odlučila se na takozvanu blefaroplastiku, uklanjanje podočnjaka i podizanje kapaka uz lagani facelift. 

- Odlučila sam se za blefaroplastiku jer je taj dio moga lica zbog genetike uvijek odavao umor i tužan izraz. Sa svime sam na licu bila zadovoljna i svi tretmani koje sam dosad radila dali su odlične rezultate i tonus mojoj koži. No, što god bih radila, zona očiju odavala je dojam umora. Sada je bio idealan trenutak za blefaroplastiku jer sam napokon 'ulovila' mjesec dana bez obaveza. Do sad sam to odgađala zbog snimanja u raznih projekata - kazala je Lorenci Flatz o operaciji za Story i nastavila:

- Operacija je trajala dva sata i odvila se pod lokalnom anestezijom - rekla je Daria i dodala da iako postoji opcija da doktor potpuno uspava pacijenta, ona je htjela ostati prisutna. Izjavila je da postupak nije bio bolan, no slabiju bol osjetila je dva-tri sata nakon operacije. Tretirano područje bilo je natečeno i modro sedam dana, no sve obaveze mogla je, priznaje, normalno obavljati.
Dariji su botoks, hijaluron i tretmani pomlađivanja sve češći razlog odlaska kod dermatologa, no njezini ukućani, suprug i trojica sinova, priznaje, nisu oduševljeni.

VEZANI ČLANCI:

- Oni su zgroženi! Moji dečki su ''mama je poludjela''! Ali kuće da sam toliko poludjela da se više nitko ne upliće. Kad su tek krenuli fileri, malo botoksa bilo je ono ''Kaj radiš ti? Jesi li ti normalna?'' Pa dođeš crven, pa dođeš modar, pa stalno si u nekom oporavku. Imaš dva slobodna dana, ja se malo sredim... Ali sad su skužili, to je to, mama je glumica... Ma i da nisam glumica, isto bih to radila jer i moje prijateljice, koje nisu glumice, a prešle su četrdesetu, sve se njeguju, nešto rade, malo se dotjeruju, to se sve nešto malo skriva jer stvarno ukućani ne gledaju blagonaklono na to. Ali ja bih rekla su moji sad već na pravom putu da se naviknu. Ovo je bilo drastično! Ja sam hodala sedam dana s naočalama, kao prava hollywoodska diva i onako sam si mislila ''ma to je to, čovječe'', hahahaha! Kao šlafrok, bacam smeće, nosim naočale, idem na dječje rođendane s naočalama, nasmijala se Daria.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije