Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najteži period

Shakira iskreno o Piqueovoj nevjeri: Prevario me i izdao dok mi je otac bio u bolnici

Foto: Gtres/Pixsell
1/6
28.06.2023.
u 07:00

Moj dom se raspadao. Preko medija sam doznala da me varao dok mi je tata bio na intenzivnoj - priznala je Shakira

U novom intervju koji je dala za španjolsko izdanje magazina People Shakira je otvoreno progovorila o razlazu sa slavnim nogometašem Gerardom Piqueom. Izjavila je kako je mislila da neće "preživjeti" kada je saznala da ju je bivši nogometaš Barcelone "izdao" i "prevario" dok je njezin otac ležao u bolnici na intenzivnoj njezi.

- Tata je došao u Barcelonu kako bi me utješio nakon što sam bila obuzeta tugom zbog prekida. Na prvoj pričesti mog sina Milana se pri padu teško ozlijedio i završio je u bolnici - ispričala je dobitnica Grammyja o svom ocu, Williamu Mebaraku Chadidu. - Sve se dogodilo odjednom. Moj dom se raspadao. Preko medija sam doznala da me varao dok mi je tata bio na intenzivnoj - priznala je Shakira. Rekla je kako joj je u tom trenutku bilo najteže što ne može dobiti savjet od oca koji joj je toliko trebao jer je on bio u bolnici i nije ga htjela uznemiravati.

VEZANI ČLANCI

Strahovala je za zdravlje svog oca, a istovremeno bila je shrvana i zbog Gerardove nevjere i bio joj je to najteži period.  Sada kada se njezin otac oporavlja, pjevačica je pohvalila njegovu "otpornost" - kao i njegov dugogodišnji brak s njezinom majkom, Nidijom Ripoll Torrado. - Oboje su bili odraz tog sna koji mi se nije ostvario. Ali nadam se da su oni uzor mojoj djeci, mojim sinovima Milanu (10) i Sashi (8) - rekla je Shakira.

Shakira je početkom godine objavila je pjesmu  'BZRP Music Sessions #53' kojom je otkrila kako ju je njezin partner, umirovljeni nogometaš Gerard Pique prevario. Nakon ove pjesme mnogi su se mediji pozabavili ovom temom, a i Shakirini brojni obožavatelji stali su na njezinu stranu. Naime, Pique je Shakiru prevario sa studenticom Clarom Chiom Marti i u zadnje vrijeme se šuška kako će par uskoro otići pred oltar. - Gerard Pique i Clara Chia će se vjenčati. Bivši nogometaš i njegova djevojka donijeli su ovu vrlo važnu odluku. Isplanirali su i idealan trenutak da podijele sretnu vijest - prenosi Daily Mail.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije