Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast!

Naša glumica objavila video u kojem šest dana nakon poroda vježba

Ana Herceg i mala Zora
Foto: Privatni album
1/6
02.10.2018.
u 21:04

Video u kojem Ana vježba jogu pohvalila je i Nives Ivanišević koja je i sama nedavno postala mama malog Olivera.

Glumica Ana Herceg prije tjedan dana rodila je kći Zoru, a danas je već na Instagramu objavila video kako je počela vježbati.

Ana je velika zaljubljenica u jogu i tijekom cijele trudnoće pazila je na ishranu te je cijelo vrijeme vježbala jogu i plesala na šipki. 

 

 

Video u kojem Ana vježba jogu pohvalila je i Nives Ivanišević koja je i sama nedavno postala mama malog Olivera.

- Ma to te ja pitam! Ja zasad šetam - napisala je Nives.

Video vježbanja iznenadio je i Aninu radijsku kolegicu Barbaru Kolar koja joj je poručila da joj svaka čast. Ana je odgovorila kako zasad vježba lagano koliko joj paše.  

 

Ključne riječi

Komentara 14

SO
SoloHan
22:58 02.10.2018.

A ova prdara je ?

SA
samoborka
21:29 02.10.2018.

Znate sto..Idete opako ovakvim clancima na zivce. Podrzavam brigu o vlastitom tijelu (a jos vise o duhu),ali uporno svodjenje zena koje su rodile na tjelesnost i vanjski izgled je krajnje jadno. Ne radi ikakvog feminizma (moderni feminizam je bljuvotina) negoo skretanje pozornosti s rodjenja novog zivota, djeteta, novog clana obitelji, majcinstva na sise, gizicu i noge..je zapravo bolesno i stetno na mnoge,pogubne,nacine.

ZA
zagi101
21:14 02.10.2018.

kako prodati m... pod bubrege i zaraditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije