Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bili su zajedno i u srednjoj

Naša glumica objavila fotku s dečkom kojeg rijetko pokazuje, zagrljeni su pozirali pred božićnim drvcem

Foto: Instagram
1/12
24.12.2023.
u 21:00

Do sada ga je pokazala svega nekoliko puta, a sada su pozirali ispred božićnog drvca

Glumica i dizajnerica Katarina Baban (35) na Instagramu je objavila fotografiju s dečkom kojeg rijetko pokazuje. Katarina je u vezi s Igorom Subotićem, diplomiranim kineziologom. Do sada ga je pokazala svega nekoliko puta, a sada su pozirali ispred božićnog drvca. Igor je Katarinu ljubio u obraz dok je ona nasmiješena gledala u kameru, a pratitelji su ih u komentarima odmah pohvalili da su predivan par.

- Šalji dalje: Poljubac-poklon-osmijeh i tako u krug! Nećemo se lagati, i najmanji poklončić i znak pažnje mi momentalno razvuče osmijeh na lice! - napisala je u objavi glumica.

Inače, par se upoznao u srednjoj školi te su zajedno išli na maturalnu zabavu, a nakon škole su se razišli. U vezu su ponovno stupili 2015. godine. 

Podsjetimo i da je glumica 2015. godine upisala Školu za modu i dizajn te pokrenula svoj brend koji je namijenjen romantičnim djevojkama, a poznat je po nazivu Lilith. Nedavno nam je otkrila kako je posao funkcionirao tijekom pandemije. 

VEZANI ČLANCI

 

–  Najbolje je što posao s brendom nije stao ni u jednom trenutku. Osluškivala sam publiku i svoju intuiciju te nisam stala s dizajniranjem i proizvodnjom. Unatoč svemu, ovo nam je najbolja i najuspješnija godina dosad! – rekla nam je glumica prošle godine. U njenim su kreacijama dosad zablistale brojne poznate Hrvatice poput glumica Semente Rajhard, Martine Stjepanović i Jagode Kumrić. – Imala sam priliku i čast odjenuti puno kolegica sa scene, i glumica i pjevačica. Talentirane, ženstvene i uspješne žene nadahnjuju me te sam uvijek sretna kad jedna od njih nosi moju kreaciju. Nadam se da će se s godinama popis tih žena samo povećavati – kazala je ambiciozna dizajnerica.

VIDEO Lana Klingor Mihić o prizorima u shopping centru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije