Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se

Martina Tomčić zbog bolova je završila na hitnoj: 'Trenutno ne mogu zamisliti život bez lijeka'

Foto: Nova TV
1/14
24.12.2023.
u 14:58

Martina je otkrila kako se ne osjeća najbolje te da je zbog cijele situacije zatražila i liječničku pomoć. Naime,  u subotu je uživala kod kuće. Ispekla je s obitelji ribu, a onda završila na hitnoj.

Operna pjevačica i članica žirija showa 'Supertalent' Martina Tomčić Moskaljov (48) javila se na društvenim mrežama te ispričala kako provodi blagdane. Naime, Martina je otkrila kako se ne osjeća najbolje te da je zbog cijele situacije zatražila i liječničku pomoć. Naime,  u subotu je uživala kod kuće. Ispekla je s obitelji ribu, a onda završila na hitnoj.

- Fun fact, moj bivši đak je specijalizirao ORL pa je i moje bolno uho dobilo savršeni tretman - otkrila je Martina na Instagramu uz fotografiju s hitne.

Foto: Instagram screenshot

- Bez termofora i lijekova trenutno ne mogu zamisliti život. Ali mužić olakšava patnje - dodala je pa označila supruga Ženju.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Martina se javila i prije nekoliko dana te ispričala o još jednom problemu s kojim se bori. Uz to je tražila i pomoć svojih pratitelja.

- Krađa identiteta!!!! Ne znam kako se zaštititi od takvih stvari... Ali!!!! Ne nasjedajte na jeftine reklame koje koriste moj lik i djelo te u vidu izmišljenih intervjua prodaju proizvode s kojima ja nemam veze!!!!!! Ako mi netko može iskustveno i stručno pomoći po tom pitanju, bila bih zahvalna! - napisala je Tomčić na Instagram Storyju.

VIDEO Lana Klingor Mihić o prizorima u shopping centru

Komentara 2

AN
AnimaTor
15:42 24.12.2023.

Krađa identiteta.Nek pita svoga "mužića" kako se krade.On je dužnik..ohohoho...novaca..i pokušava obaviti osobni stečaj da ne bi platio dužnicima. Fujjj lik....

SH
Shorv600
08:15 25.12.2023.

Valjda ju muče hemoroidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije