Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANI STIPKOVIĆ

Naša bivša manekenka pokazala bujni dekolte samo dva mjeseca nakon poroda

Foto: Instagram
1/16
02.03.2024.
u 18:30

Fani je godinama živjela i radila u Španjolskoj, gdje je i upoznala svog partnera. O svom ljubavnom životu ne govori često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali

Sportska novinarka Fani Stipković (41) prije tri mjeseca je na svijet donijela dječaka kojega su partner Fernando Hierro i ona nazvali Nicolása Valentina. Novopečena majka je i nakon poroda zadržala zavidnu liniju, a svojim novim Instagram Storyjem zagolicala je maštu svojih pratitelja. Fani je objavila fotografiju snimljenu u automobilu, a u prvom planu bile su njene bujne grudi. 

Fani je godinama živjela i radila u Španjolskoj, gdje je i upoznala svog partnera. O svom ljubavnom životu ne govori često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali.

Foto: Instagram

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u ovom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca.

Nedavno je otkrila i koje je značenje imena njenog sina.

VEZANI ČLANCI: 

"Valentín, jer ga je osmislio svetac, i Nicolás, jer je to bilo otkrivenje", ispričala je za španjolski magazin Hola! te otkrila koliko joj majčinstvo godi. "Kažu da smisao života ne shvatiš dok ne izraste u tebi... Pa istina je. Biti mama te mijenja. U kratko vrijeme učiš se strpljenju, suosjećanju, mijenjaju se prioriteti stvari... Zaista uživam u svakoj sekundi sa svojom bebom. Kad ga vidim i kad mi se nasmiješi, osjećam se kao da me razoruža, kao da skida s mene sve te ljuske koje si navlačio godinama, kao da ti je ego razvodnjen... Živim stanje čiste ljubavi", priznala je. 

Priznala je i kada je počela razmišljati o majčinstvu.

"O djetetu sam počela razmišljati puno kasnije. Možda godinu ili dvije prije susreta s Fernandom... Pretpostavljam da je taj osjećaj bio naglašen pronalaskom upravo one prave osobe, nešto što je također prirodan proces: pronaći najbolju moguću osobu za zasnivanje obitelji, zar ne? I to se dogodilo s Fernandom, i to u najboljem mogućem trenutku. Vjerojatno zato sada imam više mira. I osjećam se zrelije", priznala je. 

VIDEO: Severina i Let 3 u Močvari nakon nastupa na Dori

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije