Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

VIDEO: Zajović, Ciganović i Milla o Dori: 'Imao je veću podršku naroda od jedne parlamentarne stranke'

Zagreb: Milena Zajović, Neven Ciganović i Samir Milla komentiraju pobjednika Dore 2024 Baby Lasagnu
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
26.02.2024.
u 14:12

Što se tiče same pjesme, ona mi se sviđa. Možda je to zato jer sam čuo nešto slično tome. Protivnik sam hypea koji je nastao oko njega, što je umanjilo šansu drugim izvođačima. Mislim da cijeli taj hype bi bio pošteniji da naraste nakon pobjede, smatra Ciganović

Baby Lasagna premoćno je sinoć pobijedio na Dori i predstavljat će nas na Euroviziji u Švedskoj. Njegov nastup, ali i cijelo izdanje Dore danas su u studiju Večernjeg lista komentirali Milena Zajović, Neven Ciganović i Samir Milla. 

- Bila sam jedan od fanova Baby Lasagne i stvarno smo najavili za njega. Dosta je ugodno bilo za vidjeti da čovjek ima veću podršku naroda nego jedna parlamentarna stranka u Hrvatskoj. Što se kompletene parade tiče, bojim se da HRT još puno mora raditi na tome, kazala je Zajović. 

- Što se tiče same pjesme, ona mi se sviđa. Možda je to zato jer sam čuo nešto slično tome. Protivnik sam hypea koji je nastao oko njega, što je umanjilo šansu drugim izvođačima. Mislim da cijeli taj hype bi bio pošteniji da naraste nakon pobjede. Mislim da drugi nisu imali šanse pokraj njega zbog toga, smatra Ciganović.  

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ME
MediciKM
13:56 27.02.2024.

Jel mi može netko reći koja je ovo ekipa? Tko su ti ljudi? Čime se bave? Više ni cigija ne mogu skontat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije