Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TENISKOM MEČU

Naša atraktivna novinarka pozirala u uskoj haljini, pratitelji joj poručili: 'Obaraš s nogu i ostavljaš bez riječi'

Fani Stipković
Foto: Instagram screenshot
1/15
04.12.2021.
u 16:48

Voditeljica i novinarka Fani Stipković oglasila se i nakon pobjede naših tenisača. „Hrvatska u finalu Davis Cupa! Bravo Nikola, Mate i čitava ekipa“, kratko je napisala na InstaStoryju.

Naša atraktivna voditeljica i novinarka Fani Stipković (38) jučer je na Davis Cupu u Madridu pratila hrvatske predstavnike. Fani je na svojem Instagram profilu podijelila fotografije na kojima pozira na tribinama u uskoj, kratkoj, sivoj haljini. Na svojem Storyju objavila je još jednu fotografiju. U komentarima u joj pratitelji pisali same komplimente. „Kakva ljepotica. Top top top“, poručili su joj. „Obaraš s nogu i ostavljaš bez riječi“, pisali su njezini pratitelji, a dodali su i emotikone srca. 

Stipković se oglasila i nakon pobjede naših tenisača. „Hrvatska u finalu Davis Cupa! Bravo Nikola, Mate i čitava ekipa“, kratko je napisala na Storyju.

Podsjetimo, Fani je nakon studija u Hrvatskoj preselila u Madrid te tamo pokrenula i vlastiti kanal 'Fani TV' na kojem se emitiraju ekskluzivni intervjui sa sportašima, poznatim i poduzetnicima, kao i lifestyle sadržaj. Na svojim društvenim mrežama ima više skoro 85.000 pratitelja, a uz svoje poslovne uspjehe pokazuje i kako trenira.

VIDEO Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljice na setu: 'Ne mogu reći tko je odgovoran, ali znam da nisam ja'

 
Ključne riječi

Komentara 1

HU
Humbleandhonest
15:04 05.12.2021.

Plastičnija od pvc-a. Strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije