Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlog za razvod?

Naljutila Orlanda: Miranda Kerr koketirala s Justinom Bieberom?

Miranda Kerr, Orlando Bloom
DPA/PIXSELL
28.10.2013.
u 09:14

Iako su ovih dana objavili da se rastaju, Miranda Kerr i Orlando Bloom pune stupce svjetskih tabloida, koji nagađaju razloge rastanka para.

Iako su ovih dana objavili da se rastaju, Miranda Kerr i Orlando Bloom pune stupce svjetskih tabloida, koji nagađaju razloge rastanka para. Magazin People piše da je jedan od razloga za razvod bio i taj što je Miranda koketirala s Justinom Bieberom.

Iako je teško povjerovati da bi 30-godišnja anđelica VS-a "pala" na šarm 20-godišnjeg pjevača, mediji pišu da su se družili na jednoj zabavi u New Yorku. – Orlando je čuo da su koketirali i nije bio nimalo sretan zbog toga. Miranda je oduvijek obožavala Justinovu glazbu, piše People. Osim toga, navodno je Miranda svog sina Flynna naučila reći: Bieber Fever, što je dodatno razbjesnilo Blooma.

>>Razvode se Orlando Bloom i Miranda Kerr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije