Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vodila dobro jutro, hrvatska

Nakon tri desetljeća HRT napušta voditeljica Ljiljana Vinković, odlazak otkrila u emisiji: 'Ja se opraštam'

Foto: HRT screenshoot
1/7
29.04.2021.
u 11:04

Emisiju će nakon Ljiljane voditi kolegica Ivana Vilović, a Ljiljana odlazi u – Maleziju, otkrila je u emisiji.

Voditeljica Ljiljana Vinković odradila je svoju posljednju emisiju 'Dobro Jutro, Hrvatska u sklopu koje je vodila rubriku ''Stranci u Hrvatskoj' koja se prikazuje četvrtkom. Emisiju će nakon Ljiljane voditi kolegica Ivana Vilović, a Ljiljana odlazi u – Maleziju, otkrila je u emisiji. 

– Moja gošća danas je s razlogom šećer na kraju onoga što radim, jer ja se opraštam tako da nas dvije počinjemo lijepu novu suradnju, ja postajem strankinja u njenoj zemlji. U Maleziji – kazala je Vinković u HRT-ovoj emisiji. 

Foto: HRT screenshoot

Podsjetimo, Ljiljana je nakon četiri godine vođenja HRT-ove emisije ''Dobro jutro, Hrvatska'' dobila rubriku u sklopu emisije koju radi svakog četvrtka, a zatim se počelo pisati o tome kako je smijenjena zbog dolaska Doris Pinčić Rogoznice na HRT. U nekim medijima pojavila se informacija da je Vinković zbog toga i završila na bolovanju. 

Inače, Vinković je na HRT-u od 1997. do 2000. bila novinarka i voditeljica (Glas domovine, Korijeni, Euromagazin). Od 2000. do 2007. radila je kao voditeljica i urednica više od 50 emisija u Zabavnom programu te je radila i kao urednica i scenaristica emisija ''100 posto ja'', ''Svirci moji'' i ''U ozračju tambure''.

Pokušali smo doznati zašto voditeljica odlazi u Maleziju, no ona o tome zasad nije spremna razgovarati. 

Foto: HRT screenshoot

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar Mario1000
Mario1000
13:06 29.04.2021.

Jedinoce Stankovic docekat penziju na HTV,da i Maja sever

DU
Deleted user
13:39 29.04.2021.

thaly, pa emisije koje je uredjivala i vodila su isle u nekom pozitinom tonu : Glas domovine, Korijeni, Euromagazin, svirci moji, 100%ja, pa i ova zadnja, stranci u hrvatskoj... Po meni je ok voditeljica, nisam uocio da je isla u neli extrem, i ugodan glas.

DU
Deleted user
12:00 29.04.2021.

Interesentno mi je kako nekako uvijek odu voditelji koji imaju pozitan ton o RH, i koji rade pozitivne teme. Dok oni koji kritiziraju, ironiziraju i nikad im nista nije dobro su konstanta na tv. Kak oni koji kukaju kak tu nis nevalja nikad ne odu tamo gdje je bolje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije