Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju

Josipa Pavičić ne krije novu ljubav, objavila fotku u strastvenom zagrljaju s dečkom

Foto: Pixsell/Instagram
1/5
29.04.2021.
u 08:00

A koliko je sretna ne krije ni Josipa na svojim društvenim mrežama.

Bivša TV voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić ponovno je sretna u ljubavi. Naime, od prošle godine u sretnoj je vezi sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem. Njihova je ljubav planula preko zajedničkih prijatelja, kako se doznalo, ali i dalje ne žele o tome govoriti u medijima. Ipak, preko zajedničkih prijatelja doznalo se da uživaju u zajedničkim trenucima.

A koliko je sretna ne krije ni Josipa na svojim društvenim mrežama. Na svom Instagramu podijelila je fotku na kojoj se ljube, dok je Marko drži u naručju. 

"Ljubav je na selu", napisala je Pavičić. 

Foto: FIBA/Screenshot

Inače, Marko Kisić javnosti je poznat i po vezi s glumicom Natašom Janjić. Veza im je trajala manje od godinu dana, a otkrivena je u ožujku 2015.  godine. Nataša je godinu dana starijeg liječnika tada  opisivala kao posebnog, potpuno drukčijeg frajera, no izbjegavala je pričati o vezi s njime, no na fotografijama su djelovali blisko. Ljetovali su na Jadranu, a putovali su i po inozemstvu, pojavili se zajedno na Elle Style Awardsu. Prije dvije godine, u siječnju 2019., Nataša se udala za ortopeda Nenada Medančića s kojim ima sina Tonija i kćer Katju. S druge strane Josipa Pavičić iza sebe ima razvod  s talijanskim poduzetnikom Nicom Berardinijem s kojim ima dvojicu sinova, a vjeru u ljubav nakon izazovne 2020. godine vratio joj je šarmantan liječnik.

VIDEO>> Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom!

 

Ključne riječi

Komentara 1

SK
skupiduša
14:54 29.04.2021.

Neka joj je sa srećom, ali što mi imamo s tim, njena privatna stvar, ne treba zbog toga cijela Hrvatska skakati od veselja#

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije