Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKE

Nakon teškog razdoblja konačno sreća! Pjevačica i glumac dobili dijete, a svi komentiraju ime

Foto: Janet Gough/Press Association/PIXSELL
1/9
27.08.2020.
u 15:39

Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom dobili su svoje prvo zajedničko dijete.

Najzahtjevniji, ali najljepši zadatak je pred pjevačicom Katy Perry i glumcem Orlandom Bloomom nakon što im je na svijet stigla djevojčica Daisy Dove Bloom. Vijest o prinovi pojavila se na službenom Twitter profilu UNICEF-a čiji su Perry i Bloom ambasadori.

"Ispunjeni smo ljubavlju zbog sigurnog i zdravog dolaska naše kćeri na svijet", stoji u izjavi presretnog para koji je djevojčici nadjednuo ime Daisy (tratinčica) i Dove (golubica), a mnogi pratitelji raspravljaju o pozadini te odluke pa su složni da se radi o Katienoj pjesmi "Daises".

"Daisy (tratinčica) pjesma o hrabrosti i snazi, Dove (golubica) simbol mira, nade, hrabrosti i slobode. Evo zašto je Katy Perry snimila pjesmu Daisies", pišu tviteraši.

Par je u travnju saznao da će dobiti djevojčicu, a njihova ljubavna priča započela je 2016. godine. Zaruke su pale na Valentinovo 2019., a 2017. su imali kratak prekid zbog kojeg se pjevačica osjećala na rubu te je priznala kako je pomišljala na samoubjstvo.

1/3

Priznala je kako je prije tri godine, nakon prekida sa sadašnjim zaručnikom Orlandom Bloomom, bila u teškom psihičkom stanju i razmišljala je o samoubojstvu. Bio je to period u kojem je izdala i svoj novi album koji nije ispunio očekivanja i sve je to utjecalo na pjevačicu kojoj su se po glavi vrtjele jako crne misli. – Toliko sam dala se privatno i poslovno da sam bila na rubu nakon prekida s Orlandom, s kojim sada čekam bebu. Bila sam uzbuđena zbog novog albuma i na kraju se i taj san srušio i slomila sam se potpuno – izjavila je Perry. Dodala je kako joj je vjera pomogla da se vrati na dobar put i da opet počne cijeniti samu sebe. – Zahvalnost mi je spasila život i da nisam to pronašla u sebi, odala bih se vlastitoj tuzi i sigurno bih skočila u propast – rekla je pjevačica.

S glumcem Orlandom Bloomom mediji su je prvo povezivali u siječnju 2016. godine kada su ih zajedno snimili na dodjeli Zlatnih globusa, a da su zajedno, potvrdili su u svibnju iste godine kada su zajedno došli na filmski festival u Canessu. Prekinuli su u 2017. godini, ali nakon što su nekoliko mjeseci bili razdvojeni ipak su se pomirili i sada će do

biti i prinovu. Orlando je na Valentinovo 2019. godine zaprosio Katy s prstenom koji je navodno vrijedan pet milijuna dolara, a pjevačicu je zaprosio ispred cijele njene obitelji. Iz braka s manekenkom Mirandom Kerr glumac ima sina Flynna kojem je devet godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije