Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očekuju prinovu

Nakon što su u emisiji uživo otkrili sretne vijesti, Sandi Pego raznježio pratitelje fotkom s ultrazvuka

Foto: Instagram
1/14
12.04.2022.
u 11:30

Tema pete emisije ''Ples sa zvijezdama'' bila je ljubav, a Sandi je na početku dio koreografije otplesao sa svojom suprugom Cindy Šoštarić Hadžić te tako otkrio sretne vijesti.

Influencer Sandi Pego trenutačno se natječe u showu ''Ples sa zvijezdama'', a u emisiji je sve iznenadio svojim nastupom. Tema pete emisije bila je ljubav, a Sandi je na početku dio koreografije otplesao sa svojom suprugom Cindy Šoštarić Hadžić. Par je na pozornici otkrio da očekuje prinovu, a nakon emisije javili su se i na Instagramu. Sandi je na svojem profilu objavio fotografiju s ultrazvuka. "Ljubav ide iz trbuha. Ća ća Sandi", napisao je uz objavu. 

U komentarima su čestitke budućim roditeljima uputili brojni njihovi pratitelji. "Predivno", "Divni ste", pisali su im. Čestitkama su se pridružile i mnoge slavne osobe poput Maje Šuput, Bojane Gregorić Vejzović i Franke Batelić. Nedugo nakon njega i Cindy je objavila sličnu fotografiju na svojem profilu koja je također skupila brojne čestitke.

Inače, Pego i Šoštarić zajedno snimaju za TikTok, a Sandi je i vlasnik marketinške agencije koja u kampanjama blisko surađuje s influencerima. Dodajmo da Sandi u showu nastupa s plesačicom Helenom Janjušević koja je i složila ovu koreografiju za ples cha-cha te sve lijepo ukomponirala.

Nakon nastupa u studiju su prijatelji i obitelj Sandija ispratili ovacijama te transparentom s natpisom ''Ća ća Pego''.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon 'incidenta s haljinom': 'Moja doza stresa u kojoj uživam!'

 

Komentara 2

Avatar drug Joža
drug Joža
17:41 14.04.2022.

To su takve zvijezde da 95% Hrvatske nikad nije čulo za njih. Čudo neviđeno, hvala RTL.

SN
sasa.novak.58
12:26 12.04.2022.

Posebno je emotivna slika samog ultrazvuka. Dugo nisam tako plakao od sreće i raznih drugih emocija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije