Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIREKTNO

Nakon što mu je pisala, Ella dobila odgovor od Bandića na Instagramu

Foto: Marin Tironi/PIXSELL/Instagram
1/11
28.10.2020.
u 10:53

Blogerica i influencerica Ella Dvornik neki dan upozorila je gradonačelnika Bandića na sigurnost dječjeg igrališta na Jarunu te ga zamolila da nešto poduzme.

Prije samo dva dana influencerica Ella Dvornik u jednoj priči na Instagramu uputila je upozorenje i apel gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću da poduzme nešto u vezi s oštećenim dječjim igralištem na Jarunu koje predstavlja opasnost za djecu.

"Mole se Grad Zagreb i Milan Bandić da učine nešto po pitanju dječjeg igrališta na jezeru Jarun. Stvarno je došlo do stanja da se ne može koristiti i opasno je za djecu", napisala je Ella i priložila fotografije igrališta. Nedugo nakon toga stigao je odgovor kako će njezinu primjedbu proslijediti nadležnoj službi, a danas je u jutarnjim satima na svom Instagram profilu gradonačelnik podijelio njihov razgovor koji se odvio nakon što su službe izišle na teren.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Poštovana Ella, svaki dan obilazimo mjesne odbore gradskih četvrti kako bismo vidjeli što smo do sada napravili i što još trebamo. U proteklih par mjeseci uredili smo više od 100 dječjih igrališta, a u planu nam je i navedeno igralište na Jarunu", stoji u poruci koju joj je gradonačelnik uputio jučer u prijepodnevnim satima.

Skoro tri sata poslije stigla je još jedna poruka.

"Poštovana Ella, obavještavamo Vas kako smo odmah po primitku Vaše primjedbe napravili pregled stanja parka te je ekipa ustanove Upravljanje sportskim objektima jutros bila u parku i jednu su spravu popravili, dok se druga trenutačno sanira. Iste će se svježe obojiti kada će vrijeme za isto poslužiti", napisao joj je gradonačelnik Milan Bandić.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Ella je majka dviju djevojčica, Balie i Lumi Wren koje je dobila sa suprugom Charlesom Pearceom. S njim je jučer proslavila sedmu godišnjicu veze. Par se upoznao u Londonu kad je Ella imala 22 godine te je tamo živjela i radila, a jednom je prilikom opisala kako je tekao njihov prvi spoj.

"Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli ispovijedati se jedno drugome. Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svidio mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osjećala. Bilo je nešto u zraku i oboje smo osjetili da to neće biti samo jedna od onih noći", rekla je tada Ella.

1/6

Prije dvije godine uplovili su u bračnu luku u Las Vegasu, a prije tri godine postali su roditelji malene Balie. Ove godine stigla im je i Lumi, a par se nedavno odlučio na traženje kuće u Istri koja će postati njihov dom.


 

Komentara 5

BL
bluescreen
12:41 28.10.2020.

Ono kad ti iz Engleske balavica postavlja uvjete. Jel piše i kraljici?

DU
Deleted user
15:11 28.10.2020.

A ništa...onda nju za gradonačelnicu. Štašdrugo.

DU
Deleted user
13:37 28.10.2020.

o zemljo otvori se....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije