Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se na Facebooku

Nakon što je s Instagrama uklonila sve fotografije s Đorđem, Olivera Balašević pojasnila zašto je vratila djevojačko prezime

Olivera Balašević
Foto: Screenhot Youtube/Al Jazeera Balkans
1/11
15.11.2021.
u 13:14

Olivera Balašević imala je potrebu istaknuti kako nema nikakvog skandala u njezinu vraćanju djevojačkog prezimena Savić koje je dodala pokraj prezimena Balašević na omotu svoje knjige koju je promovirala u Vrbasu u Srbiji

Udovica legendarnog preminulog glazbenika Đorđa Balaševića Olivera Balašević oglasila se na svom Facebook profilu, gdje je u podužoj objavi objasnila zbog čega je vratila svoje djevojačko prezime.

Nakon što je obrisala sve zajedničke fotografije s Đorđem na Instagramu, sada je pojasnila kako nema nikakvog skandala u vraćanju djevojačkog prezimena. 

„Na omotu knjige koja je povod mog oglašavanja, pojavljuje se i prezime Savić, moje djevojačko, a životno prezime moje majke, koje me je čuvalo u godinama prepričanima na stranicama koje slijede… Stavila sam ga tu iz poštovanja, umjesto posvete, a pomalo i iz praznovjerja, ne baš kao zečju šapu, prije kao krilo anđelka koji je tako savjesno bdio nad jednim kućerkom kraj Begeja“, napisala je Olivera i dodala:

„Nema dakle nikakvog skandala, čak ni misterije oko toga, niti ičega što bi moglo da konkurira „zadrugarima“ i koroni u medijima, u rijetkim preostalim novinama, i na takozvanim portalima. Kad te zadesi da iz nekog razloga postaneš takozvana „javna osoba“, najčešće te poistovjete sa „javnom svojinom“, pa te tako i tretiraju. Naprosto mi lakne kad vidim da nigdje nitko ništa nije objavio o mojoj djeci, mojoj obitelji, pa samim tim ni o meni, ili u krajnjem nedostatku tema i ovoj knjizi. Istina je da se objavljivanje vijesti svelo uglavnom na prenošenje s nečijih osobnih objava na društvenim mrežama, ali i tu dolazi do silnih slučajnih i namjernih grešaka, malo iz aljkavosti, malo više iz zlobe“.

Potom je objasnila da se zbog svega toga odlučila i osobno pojaviti na promociji u Vrbasu u Srbiji. 

VIDEO>>Kandidati showa ''Život na vagi'', Alen Španiček i Mirna Posavec: ''Prvi tjedni bili su najgori''

Komentara 18

ZV
Zvjerko15
14:37 15.11.2021.

E moj Đole, kome si ti pjesme pisao...

ZA
zagi101
15:07 15.11.2021.

nije prošlo dugo od njegove smrti a već je obrisala sve njegove fotografije i s time je pokazala kolko joj je značio tj. nije značio

NE
nešperlin
15:54 15.11.2021.

Sutra je novi dan,od prošlost i u prošlosti se ne živi....samo od tantijema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije