Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAC I VODITELJ

Rene Bitorajac ispunio obećanje: 'Rekao sam da puštam kosu i bradu ako prođemo na Svjetsko prvenstvo'

Foto: RTL
1/16
15.11.2021.
u 11:00

Glumac je na svojem Instagram Storyju podijelio fotografiju koja to dokazuje.

Glumac i voditelj Rene Bitorajac (49) na svojem je Instagram storyju podijelio fotografiju u izdanju na kakvo njegovi pratitelji nisu naviknuti. Bitorajac je nakon pobjede Hrvatske nad Rusijom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru objavio kako se drži svojeg obećanja. „Rekao sam da puštam kosu i bradu ako prođemo na Svjetsko prvenstvo. Čestitke“, napisao je uz fotografiju na kojoj se vidi da nosi navijački dres te ima dugu kosu i bradu.

Foto: Instagram screenshot
Rene je inače sklon šali na račun vlastitog izgleda na društvenim mrežama. Nedavno je tako objavio fotografiju iz mladosti na kojoj je imao dužu kosu. "Evo jedna friška fotografija", napisao je tada. Njegove šale prihvaćaju i njegovi pratitelji."Dok je bilo manje mišića, a više kose", "Rene i kosa su kao Hrvatska i pare – ne mogu vjerovati da je toga bilo", "Ajme koliko kose", bili su samo neki od komentara.

VIDEO Kandidati showa ''Život na vagi'', Alen Španiček i Mirna Posavec: ''Prvi tjedni bili su najgori''

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Dokman
Dokman
11:15 15.11.2021.

Globalist i ljevičar se veseli rezultatima reprezentacije...😀👍

Avatar TvojUjko
TvojUjko
11:08 15.11.2021.

Ti si zadnji put imao kosu kad je Tito umro

Avatar trabanti
trabanti
11:23 15.11.2021.

Tko je taj? Mora ga normalan čovjek poznati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije