Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voditelj Supertalenta

Nakon što je prošle godine otišao na Una TV, Frano Ridjan ipak se vratio na Novu TV: Kolegama želim svu sreću

Frano Ridjan
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/5
08.07.2022.
u 08:00

Kaže da će ljeto biti vrlo ugodno jer trenutačno rade punom parom pa snimanje audicijskog dijela Supertalenta ubrzo završava. Onda slijedi odmor, a na jesen, kao i uvijek, nastavljaju s polufinalnim epizodama.

Ovih je dana završeno snimanje audicijskih emisija "Supertalenta", u kojima ćemo u voditeljskim ulogama ponovno gledati Igora Mešina i Franu Ridjana. Ridjan se tako vratio na Novu TV, nakon što je krajem prošle godine objavljeno da prelazi na Una TV.

– Kao i prijašnjih godina, i ove sam godine uskočio u voditeljsku ulogu najgledanijeg zabavnog showa, a sudeći po onome što sam dosad imao prilike vidjeti za vrijeme snimanja audicija, vjerujem da ćemo i novom sezonom "Supertalenta" nastaviti uspješan niz – rekao nam je Ridjan, koji nije htio komentirati razloge svog odlaska s Une i povratka na Novu TV.

– Ne volim komentirati kolege ni konkurenciju, osim što iskreno svima želim puno sreće i uspjeha. Neka kvalitetniji sadržaj osvoji publiku – dodao je voditelj koji uživa ponovno surađivati s Mešinom i ostatkom ekipe.

– Već smo uigrana ekipa, ne treba nam puno vremena da postignemo željeni rezultat i ugodna je atmosfera, rekao bih obiteljska. O žiriju mogu reći sve najbolje, a moram istaknuti da se novi član prosudbene komisije Fabijan Pavao Medvešek sjajno uklopio, pogotovo u gurmansku sekciju "Supertalenta" koju čine Bilman/Mešin/Ridjan i gastro-enološku koju pokrivaju kolegice Šuput i Tomčić. Budući da Janko zbog drugih obaveza nije dio devete sezone "Supertalenta", trenutačno se bavimo organizacijom završnog druženja – kazao je Frano i dodao da i ove godine ima zanimljivih točaka na audicijama.

– Zadovoljan sam jer su meni osobno audicijske emisije najzanimljiviji dio formata. Uistinu me znaju iznenaditi kandidati, i to većinom pozitivno. Ima sjajnih točaka, a neke su po mom mišljenju već na svjetskoj razini. Ima čak i izuzetno opasnih točaka za koje već sada molim da se ne pokušavaju izvoditi kod kuće – kaže voditelj koji je otac petogodišnjeg Maura i dvoipolgodišnjeg Manuela.

Foto: Nova TV

– Ljeto će biti vrlo ugodno jer trenutačno radimo punom parom pa snimanje audicijskog dijela "Supertalenta" ubrzo završava. Onda slijedi odmor, a na jesen, kao i uvijek, nastavljamo s polufinalnim epizodama. Nešto malo evenata ima u srpnju i kolovozu, ali više za uživanciju i popunu kućnog budžeta. Supruga i sinovi vrlo su tolerantni jer je po prirodi moj posao sezonalan tako da je sam veći dio godine domaćica i voditelj(ica), a kad zareda neko vrijeme, oproste mi odsustvo. Tata gotovo uvijek stigne navečer na češkanje. Mauro će nam uskoro proslaviti peti rođendan i odmah iza proslave jurimo na prekrasnu Šoltu. Trudimo se mijenjati lokacije da sinovi nauče uživati u našoj lijepoj domovini, a tata iskoristi pravo prijedloga da to bude negdje gdje još nije prevelika gužva. Dečki nemaju ništa protiv. Ove su godine već bili na dva godišnja odmora, prvo malo kod tete i sestrični u Danskoj, pa na Rabu, a poslije Šolte će se sigurno ogrebati za još koji dan kod nonića i none na Krku – sa smiješkom kaže Frano.

– Mislim da pokrivam više kategorija: strog/pravedan/luckast tata. Dečki se rijetko bune, ali o roditeljstvu nas ne uče u školi pa za tako odgovoran posao nikad ne znaš radiš li sve kako treba. Mijenjanje pelena je taman završilo jer je i Manuel odlučio biti veliki frajer i nositi gaćice kao braco tako da je tata sada više u fazi dezinfikatora, ako mu pobjegne – dodao je Ridjan.

Voditelj je lani govorio o ozbiljnim problemima koje je imao nakon što je prebolio koronu. Posljedice, kaže, još osjeća.

– Imao sam ozbiljnih problema nakon prvog preboljenja, a to se odražavalo i na posao. Zaboravljao sam stvari, nisam mogao zapamtiti tekstove, ne bih se sjećao razgovora vođenog prije 10-ak minuta i imao sam jako trnjenje ruku i nogu. Nakon što sam drugi put prebolio koronu, stvari su se "resetirale" pa me sada još jedino muči povremena zamjena slova kada pišem poruke ili šaljem elektroničku poštu – kaže Frano koji osim "Supertalenta" sprema i druge projekte.

– Planovi su u dogledno vrijeme realizirati projekt na kojemu sam već počeo raditi prošle godine, ali zasad neću previše otkrivati. Ove jeseni sam u vašem dnevnom boravku u "Supertalentu", a na proljeće, vjerujem, na nekom novom projektu na najgledanijoj televiziji u Hrvata – zaključio je Ridjan.

VIDEO Privremenom sudskom mjerom Houri zabranjeno korištenje imena "Prljavo kazalište"

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:38 08.07.2022.

Frano, Frano, a što ti je trebala dodikova TV? Šteta, čovjek bi očekivao da si malo bistriji......

PR
prajdali100
08:19 08.07.2022.

Taman smo iz vidokruga izgubili ovog krajnje antipatičnog lika kad ono...

CR
crocro
10:05 08.07.2022.

Šteta, ako si otišao Dodiku, nisi zaslužio povratak, tvoje mjesto je tamo. Tko uopće gleda neku UNA tv i što iz gledanja može naučiti. Kako su pophlepni naši voditelji i dr. za novcem, misleći da će tamo bolje prosperirati. AA onda kada vide neprofesaionalnost, jad i bijedu, onda bježe od kuda su i došli. Napravili su si sramotu i kako sada ponovo pogledati u oči gledateljima. Ja bi im ponudio posao na poljoprivredi, a ne da ih opet gledam a ostavili su nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije