Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAMP LOOK

Nakon što je otišla u sportsku mirovinu Blanka Vlašić predstavila novi imidž

Blanka Vlašić
Foto: Instagram screenshot
1/10
16.04.2021.
u 18:26

Blanku ćemo večeras uz Jacquesa Houdeka gledati kao gošću u showu Daniele Trbović "5.com s Danielom", a u emisiji će predstaviti i novi imidž. Naime, bivša atletičarka više nema kratku kosu, nego je na snimanju bila s umjetnim repom, koji joj odlično stoji

Jedna od naših najboljih atletičarki svih vremena Blanka Vlašić (37) nedavno se oprostila od aktivnog bavljenja sportom, a od tada uživa u stvarima kojima se prije nije mogla posvetiti. 

Iz Rusije, gdje je posjetila brata Nikolu u Moskvi, zaputila se na Jahorinu s prijateljicom i bivšom bacačicom kladiva Ivanom Brkljačić. Na društvenim mrežama pokazala je i kako se snalazi na skijama kao početnica. 

Blanku ćemo večeras uz Jacquesa Houdeka gledati kao gošću u showu Daniele Trbović "5.com s Danielom", a u emisiji će predstaviti i novi imidž. Naime, bivša atletičarka više nema kratku kosu, nego je na snimanju bila s umjetnim repom, koji joj odlično stoji.

Foto: Renato Branđolica/HRT

Gledatelji će saznati je li Blanka Vlašić fascinirana svojim sportskim rezultatima i što sve nije smjela dok je trenirala. Također, otkrit će nam kako izgleda doping test i što je to vječna glad te kad su pletenica i slavljenički ples postali Blankin zaštitni znak. Uz nju će gost biti i Jacques Houdek. 

Podsjetimo, Vlašić je sredinom veljače objavila završetak karijere nakon dugotrajne borbe s ozljedama. U karijeri ovjenčanoj brojnim odličjima i priznanjima Splićanka je osvojila dva naslova svjetske prvakinje (Osaka 2007. i Berlin 2009.) na otvorenom i dvaput u dvorani (Valencia 2008. i Doha 2010.), jednom je bila europska prvakinja (Barcelona 2010.), a na Olimpijskim igrama osvojila je srebro 2008. u Pekingu te broncu 2016. u Rio de Janeiru. To joj je bio i posljednji nastup, nakon kojeg je uslijedila njezina borba s ozljedama i borba za povratak na zaletište.

VIDEO: Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom! 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MI
Mimoza
20:12 16.04.2021.

to je super da je cura visoka .

Avatar MinerVlado
MinerVlado
19:36 16.04.2021.

Ko bi želio imati curu visoku 2 metra!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije