Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrt-ova voditeljica

Nakon što je demantirala da je trudna, Doris Pinčić u emisiji se pojavila u zanimljivoj modnoj kombinaciji

Foto: Instagram
1/20
08.10.2022.
u 10:22

Doris se danas u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' pojavila u društvu kolege Ognjena Golubića, a odijenula je elegantnu usku crnu haljinu i bež salonke.

Voditeljica i poduzetnica Doris Pinčić (34) u današnjoj se emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' pojavila u društvu kolege Ognjena Golubića. U današnjem izdanju emisije voditelji su najavili teme kojima će se baviti, a Doris se istaknula u crnoj uskoj haljini. Radi se o haljini koja na je na jednom ramenu imala detalj mašne, a Pinčić ju je kombinirala s bež salonkama te je kombinaciji dodala sat. 

Foto: HRT screenshot
Podsjetimo, jučer se u nekoliko medija pojavila vijest kako je voditeljica trudna, no Doris nam je to demantirala.

- Nije istina da sam trudna, molim vas imajte razumijevanja prema mojoj obitelji i djeci - kratko je rekla voditeljica za Večernji list. 

Doris je u vezi s s daruvarskim menadžerom jednog trgovačkog lanca, Davorom Guberovićem, a sama je potvrdila novu ljubav kada je u lipnju na Facebooku promijenila status veze i objavila zajedničku fotografiju s novim partnerom.  O njihovoj vezi prvi se put pisalo u ožujku ove godine, kada su zajedno popeli na Kilimanjaro. O tome je HRT-ova voditeljica pisala u objavama na Instagramu, gdje je spomenula Guberovića i kasnije podijelila i fotografiju s njima snimljenu tijekom njihova uspona. 

- Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može..  Spontani razgovor početkom siječnja s @guberovicdavor i moje brzo da,dovelo nas je do @hrvoje.rupcic, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove  koji nas je povezao s @vkalapos iz @greenplanettravel .. to je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo. - napisala je na Instagramu kako se rodila ideja o ovoj avanturi.

Zanimljivo je i to da su Davor i Doris svoje brakove okončali prije dvije godine, otkad nisu imali ozbiljne ljubavne pothvate. Naime, Doris nije htjela govoriti o svojoj novoj vezi u medijima, htjela je svoj privatni život čuvati dalje od javnosti zbog torture koju je prošla nakon razvoda od Rogoznice. Inače, Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova, a Doris sina Donata i kćer Gitu.

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla

 

Ključne riječi

Komentara 4

AN
ANNY
11:13 08.10.2022.

Ona nije Maja Šuput, Nikolina Pišek, Iva Majoli, nije joj potrebna medijska pozornost u vezi privatnog života.

Avatar kvasac60
kvasac60
11:00 08.10.2022.

Sada mi je lakše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije