Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji oduševljeni

Vruće izdanje! Nives Celzijus istaknula bujne atribute u minijaturom bikiniju: 'Kakva senzualnost'

Foto: Instagram
1/10
08.10.2022.
u 08:41

influencerica često svoje pratitelje oduševljava svojim fotografijama, a ne skriva ni kojim vježbama održava svoju zavodljivu  figuru. Na svojem je Instagram profilu u nekoliko prilika pokazala kako trenira, a jednom je prilikom otkrila i što radi paralelno. Tada se na snimci moglo vidjeti  Nives kako vrti hula hoop, a tijekom treninga razgovara na mobitel.

Spisateljica, pjevačica i influencerica Nives Celzijus (40) svoje pratitelje često počasti svojim fotografijama i snimkama, a sada je pokaza da za nju ljeto još uvijek nije gotovo.

Nives je pozirala u minijaturnom bikiniju zebra uzorka koji je naglasio njezin bujne atribute, a ovo izdanje oduševilo je njezine brojne pratitelje koji su joj ispod objave uputili brojne komplimente.

''Kakva senzualnost'', ''Lijepa si'', ''Wow'', ''Moćno'', ''Prelijepo'', ''Zgodna'', ''Lijepo'', ''Eh što nisam sunce'', ''Goriš'', pisali su pratitelji.

Pratitelje je Nives nedavno počastila snimkom na kojoj je pozirala u zavodljivoj haljini otvorenih leđa, s prorezima na trbuhu i nogama te dubokim dekolteom. Radi se o zelenoj haljini koja se veže na leđima te kojom je istaknula svoje tetovaže. Kombinaciji je dodala štikle, a za frizuru je izabrala lagane lokne.

- Prebroji tetovaže – uputila je izazov svojim pratiteljima, a na snimci se u haljini okrenula te se vide njene tetovaže na donjem dijelu leđa i rebrima. 

Inače, influencerica često svoje pratitelje oduševljava svojim fotografijama, a ne skriva ni kojim vježbama održava svoju zavodljivu  figuru. Na svojem je Instagram profilu u nekoliko prilika pokazala kako trenira, a jednom je prilikom otkrila i što radi paralelno. Tada se na snimci moglo vidjeti  Nives kako vrti hula hoop, a tijekom treninga razgovara na mobitel. 

- Dan drugi. Možete li vi gledati koliko ja mogu vrtjeti? - započela je zatim objasnila: - Uznapredovala sam toliko da mogu vrtjeti hula hoop i tračariti s gospođom majkom na mobitel. Satima... - napisala je uz snimku na kojoj je u crnom topu i minijaturnim bež hlačicama. 

VIDEO Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje: Davio je i tukao djecu

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Dušanjevrag
09:14 08.10.2022.

Kurve su postale mjerilo uspješnosti i morala.

NV
novo vriijeme
09:43 08.10.2022.

Najnovija vijest😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije