Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATIO SE BIVŠOJ

Goran je nakon Hane sreću pronašao kraj vlogerice Claudije Lucije

Foto: cxlucia/YouTube
1/3
28.03.2021.
u 23:00

Zajedno su se preselili u London

Ljubav između Hane Rodić i Gorana Jureneca planula je tijekom prije nešto više od dvije godine, a nakon što je Hana dugo negirala šuškanja o njihovom prekidu, ovih dana oboje su priznali da nisu više zajedno. Nakon što je raskid izazvao popriličnu buru jer svatko od njih ima svoju verziju priče, Goran je otkrio i da je u sretnoj vezi sa svojom bivšom djevojkom Claudijom Lucijom.

O Claudiji se zasad vrlo malo zna, tek da je vlogerica koja voli putovati i snimati plaže. S Goranom trenutno živi u Londonu. Nakon njegove objave na društvenim mrežama u kojoj je spomenuo i nju, ona je u opis na svom Instagram profilu stavila slovo "G" i srce. No profil je i dalje zaključan i zasad nema komentara na sukob njezinog partnera i Hane Rodić.

Podsjetimo, Goran je javno otkrio kako je došlo do zahlađenja odnosa s Hanom te rađanja nove ljubavi sa bivšom djevojkom.

- Poslao sam Hanu nakon Božića za Zagreb i preselio sam se za London da počnem novi život. I da sam iskren, htio sam našu vezu prekinuti prije godinu dana, ali onda se desio lockdown. Jednostavno je nisam mogao izbaciti jer sam znao da nema nikoga i da je ovisna o meni. Sljedila je grozna godina s nekoliko svađa i velikih eskalacija. Molim vas imajte razumijevanja da iz poštovanja prema Hani ne želim ulaziti u detalje. Naši različiti pogledi su mi pokazali da nije osoba s kojom mogu izgraditi zajedničku budućnost - koliko god sam se i trudio samog sebe uvjeriti, jer je pritisak u javnosti bio velik - napisao je Goran, a onda naveo kako mu je jedina podrška u to vrijeme bila bivša djevojka Claudija.

- I sada vam želim iskreno reći: počeli smo razvijati osjećaje jedan prema drugom. Tražio sam soluciju, kako bi mogli jedan zajednički put način, ali mi nije bilo moguće jer sam dobro znao da Hana osim mene nikog nije imala. Taj osjećaj je bio grozan i uništio me! Kad sam saznao da se selim za London, vidio sam konačno jedno malo svjetlo u toj velikoj tami i mogućnost, kako bih mogao naći izlaz iz svega. I ja sam htio konačno biti sretan, i voditi život koji me ispunjuje - dodao je Jurenec.

- Zato sam poslao Hanu za Zagreb i preselio se s Claudijom za London. Gledali smo to kao naš novi početak, koji smo već dugo tražili. Ne žalim zbog ove odluke jer sam pronašao ljubav - raspisao je 40-godišnjak navodeći da je jako pogriješio. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Fury610
Fury610
23:39 28.03.2021.

To ti je trofazna blogerica

Avatar Toncek79
Toncek79
08:50 29.03.2021.

Na kockice, tj. na manje komade narežite piletinu. Sitno nasjeckani luk lagano pirjajte na ulju do lijepe zlatno žute boje. K njemu tada ubacite usitnjeno meso i sve skupa još malo popržite. Piletina bi trebala bostati bijela i u tomm trenutku dodaje se povrće. I to prema kriteriju tvrdoćo: najprije mrkva, pa peršin, celer i tek potom grašak i tikvice. Namirnice tada treba pustiti da se malo prožmu i poprže, a onda na to dodajte litru i pol vode, pustite da zakuha, smanjite vatru i pustite da polako kuha, otprilike sat vremena. Pred kraj, u juhicu dodajte noklice od jetrica i ostavite dodatnih 10 minuta na vatri dok se i noklice ne skuhaju. Na kraju, prije posluživanja, dodajte svježe nasjeckani peršin.

TO
TORQUEMADA
23:21 28.03.2021.

Što je to vlogerica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije