Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna je

Nakon dvije godine u Kini, Vitomira Lončar se vratila u Hrvatsku: 'Tko je to mogao i pomisliti još do prije dva tjedna?'

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/17
19.12.2022.
u 20:35

Glumica Vitomira Lončar je otkrila kako se nakon više od dvije godine ponovno nalazi u Hrvatskoj te da se druži sa sebi dragim ljudima.

Glumica Vitomira Lončar (63) i njezin suprug Ivica Šimić (69) izgradili su život u Kini kamo su došli prije više od šest godina. Ovih dana glumica se svojim pratiteljima na društvenim mrežama pohvalila kako je na neko vrijeme došla u Lijepu našu. Naime, Vitomira je otkrila kako se nakon više od dvije godine ponovno nalazi u Hrvatskoj.

Lončar je objavila nekoliko snimki. Na prvoj je  pokazala kako je njezina svekrva Anka proslavila svoj 96. rođendan, a nakon toga se vidjela s prijateljicom. S pratiteljima je podijelila i kako je bila na još nekoliko događanja.

- U tri dana čuda za cijelu izazovnu 2022. godinu! - komentirala je fotografije s tih događaja, a onda je ponosna mama pokazala i fotografije s kćeri Bugom Marijom Šimić

- I da, evo nas! Evo nas! Svi na broju! Tko je to mogao i pomisliti još do prije dva tjedna? Nitko! Sreća! – napisala je pored fotografija.

Inače, glumica je u Kini profesorica na sveučilištu, a u nekoliko je navrata za domaće medija govorila o životu u ovoj zemlji tijekom korone. Tako je jednom prilikom opisala kako izgleda život tijekom tamošnjeg lockdowna.

Dodajmo da se glumica na život u inozemstvu odlučila nakon što je morala u prijevremenu mirovinu.

 - Odluka da odemo u Kinu donesena je u studenom 2015., a umirovilo me točno mjesec dana prije toga. Da, mirovina je bila 1700 kuna, ali su mi dali 400 kuna iz drugog stupa, tako da je skočila na 2100. Kinezi trebaju stručnjake. Naša je dijaspora ovdje visokoobrazovana. U Kini ne možete dobiti radnu dozvolu ako nemate završen fakultet i reference. S doktoratom sam u Kini poželjan stručnjak. Suprug je u dva mandata bio glavni tajnik svjetske organizacije kazališta za djecu, dakle, imao je najvišu moguću poziciju na svijetu u svome području. Takve ljude ovdje ne pitaju za godine - rekla nam je jednom prilikom.

VIDEO Neymar bacio oko na zgodnu Hrvaticu, lajkao joj objavu u hrvatskom dresu

 

Ključne riječi

Komentara 21

PR
Propitivač
20:55 19.12.2022.

Pa kako će se sad, jadna ,naviknuti na to da smije ići kamo god želi, bez provjere društvenog kredita?

BU
burza
21:42 19.12.2022.

Koliko si placala mirovinsko toliko si i dobila nemres placati najnizi razred i onda imati veliku penziju

AN
AntePortas9
21:54 19.12.2022.

Stalno se pitam, gdje je nestala Vitomira? Falit će Kinezima, sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije