Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njegova najvatrenija navijačica

Samozatajna supruga Mislava Oršića progovorila o nogometašu: Podrška koju sam mu pružala odigrala je veliku ulogu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
19.12.2022.
u 16:00

Suzana je inače Mislavova najvatrenija navijačica, ali je vrlo samozatajna, pa se detalji o njenom privatnom životu rijetko pojavljuju u medijima. Ipak odlučila je progovoriti o suprugu i uspjehu naše reprezentacije.

Suprugu Mislava Oršića, Suzanu rijetko viđamo u javnosti pa je mnoge iznenadilo kada se ipak pojavila u Kataru kako bi bila podrška nogometašu i našoj reprezentaciji. Fotkala se s Ivom Šarić i pozirale su u dresovima, a istu fotku na svom profilu podijelio je i njen suprug Mislav. 

Suzana je inače Mislavova najvatrenija navijačica, ali je vrlo samozatajna, pa se detalji o njenom privatnom životu rijetko pojavljuju u medijima. Ipak odlučila je progovoriti o suprugu i uspjehu naše reprezentacije. 

- Preplavili su me osjećaji sreće i ponosa. Penale je jako teško gledati, ali drago mi je što je imao priliku sudjelovati i pridonijeti pobjedi reprezentacije - kazala je za Story te dodala da je njenom suprugu podrška jako važna. 

- Mislavu je podrška iznimno važna pa se maksimalno trudimo prisustvovati svakoj utakmici uživo. Motivacija mu nikada ne pada. Veliki je profesionalac koji živi za nogomet i u tome ustraje svaki dan. Smatram da je njegov rad ključan za uspjeh, ali i da je podrška koju sam mu pružala sve ove godine odigrala veliku ulogu. Bilo je puno odricanja s moje strane, ali uz kompromise i uzajamno poštovanje ništa nije teško - dodala je. 

Inače, Mislav i Suzana upoznali su se u srednjoj školi, a vjenčali se 2018. godine. Samozatajnu Suzanu rijetko možemo vidjeti u javnosti, a iako ima društvene mreže, profili su joj zaključani no njihove zajedničke trenutke objavi Mislav koji uvijek ima samo riječi hvale za svoju suprugu. Suzana je zbog Mislavove karijere živjela u Italiji, Južnoj Koreji i Kini, a nogometaš je jednom prilikom priznao da je upravo njegova supruga organizirala cijelo vjenčanje budući da se on ipak bolje snalazi na terenu. Dodajmo da par zajedno ima dva sina: Manuela i Ivana. 

VIDEO Ivana Vida je osvojila čak četiri lente na izborima ljepote, a u Domagoja se zaljubila kada je imala samo 19 godina

 

Komentara 5

FR
freeshooter
16:37 19.12.2022.

...Orša je sjajan igrač i čovjek, iza kojeg stoji divna obitelj, čestitke supruzi... bravoo Orša legendo...

IC
icro
17:40 19.12.2022.

Orsiću, hvala ti što si strpljivo čekao svoju priliku. I hvala ti što si je 100 % iskoristio.

KA
kažemja
18:13 19.12.2022.

Oršić je odličan nogometaš ali prije svega je ljudina .Bravo Mislave!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije