Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj

Nakon Ciganovićevog komentara Lana Jurčević poručuje: Nisam tu da nekom nabijam komplekse

Foto: Instagram
1/9
19.06.2021.
u 13:46

Modni stilist je prije nekoliko dana zaključio kako se pjevačica udebljala i nije imao lijepe riječi za njezin modni odabir na dodjeli Porina.

Platforme koje imam uvijek ću koristiti za to da pomognem da se netko osjeća bolje, da nekog zabavim, nasmijem.. ili ohrabrim. 🙏🏼 Nisam tu da nekom nabijam komplekse, već obrnuto, tu sam jer ste mi vi dali to povjerenje, jer me pratite i slušate sve ove godine… itekako to trebam opravdati. HVALA VAM. - napisala je na svom Instagram profilu pjevačica Lana Jurčević nakon što se već nekoliko dana nalazi na meti kritika modnog stilista Nevena Ciganovića koji je komentirajući na RTL-u styling koji je odabrala za Porin rekao kako se Lana udebljala.

Pjevačica je nakon toga snimila kratki video u kojem pokazuje srednji prst i u opisu je dodala kako je u tom videu smeta jedino što joj stan nije pospremljen, a u nekom od komentara napisala je kako se udebljala četiri kilograma. Ciganović je na to reagirao i rekao:

- Znate kako se kaže, da te ne boli, ne bi bilo odgovora, očigledno sam ju dobro piknuo tamo 'di ju najviše boli. Toliko o tome. Ja obično ne odgovaram na prozivke posebno ako su nekakve zlonamjerne, ali ove nisu bile. Ja mislim da se ne radi o četiri kile viška, nego o 10 kilograma. U svojoj zadnjoj objavi Lana ne spominje Ciganovića ali njezini pratitelji spominju njegove komentare o Laninim kilogramima i pjevačici poručuju da se ne zamara takvim negativnim stvarima i zahvaljuju Lani na širenju pozitive.

VIDEO Snimka pobudila sumnju da Mija Begović vodu iz bazena pušta u Mrežnicu, glumica nam to demantira

 

Komentara 9

GE
Gefufna
14:15 19.06.2021.

Ono kad nakaza ima potrebu komentirati ljepoticu

FZ
Fanto.zg
14:53 19.06.2021.

Ma tko si ti da komenritaš nečiji životni stajling??? Nakazo daj se pogladaj na što ličiš.

PA
pan-am
14:37 19.06.2021.

Lana, pusti modnog mačka na njega nek ga noktićima izgrebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije