Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ŠEST GODINA

Nakon burne prepirke oko Meghan Markle, voditelj podnio ostavku i nije se htio ispričati

Foto: Screenshot/Good Morning Britain
1/6
09.03.2021.
u 21:12

Popularni britanski voditelj Piers Morgan (55) nakon burne rasprave sa suvoditeljem Alexom Beresfordom (44) podnio je ostavku u najgledanijem jutarnjem programu Velike Britanije.

Beskompromisni voditelj Piers Morgan (55) podnio je ostavku na mjestu voditelja emisije "Good Morning Britain" satima nakon što je u uzavreloj raspravi s Alexom Beresfordom (44) o Meghan Markle išetao iz studija i poručio: "Gotov sam s ovim", piše Daily Mail.

Oštar kritičar omražene vojvotkinje, koji je lansirao brojke gledanosti ITV programa u nebo baš nakon emitiranja intervjua odmetnutog kraljevskog para i Oprah Winfrey, privukao je na sebe val bijesa korisnika društvenih mreža nakon sumnji oko Meghaninih tvrdnji vezanih uz mentalno zdravlje i suicidalnih misli o kojima je progovorila u razgovoru s Oprah.

Zbog velikih pritužbi, gledatelji su žestoko prozvali Piersa te je regulatorno tijelo za televiziju Ujedinjenog Kraljevstva pokrenulo istragu. Nakon što je tijekom jutarnjeg programa napustio studio u prepirci oko Meghan Markle, gdje mu je Alex dobacio da "razumijem da mu se ne sviđa Meghan Markle, nekoliko puta je to jasno dao do znanja u ovom programu i razumije da su imali privatan odnos s njom i da ga je "otkantala", usljedila je burna reakcija.

Foto: Screenshot/Good Morning Britain

– U redu, ja sam gotov s ovime – kazao je voditelj i mahnito izjurio iz studija. Dok je izlazio, Alex je komentirao kako je to patetično ponašanje. – Žao mi je, ali svi moramo sjediti ovdje i slušati njegove 'izljeve'. Jučer je od 6:30 do sedam sati bilo je nevjerojatno teško gledati emisiju. On je u stanju doći ovdje i razgovarati iz položaja koji ne razumije u potpunosti – dodao je Beresford.

Cijela situacija odmah je užarila i društvene mreže. "Čini mi se kako je ponovno nastao konflikt između Alexa i Piersa, posebno kada su u pitanju teme rasizma. Alex je imao priliku reći svoje mišljenje, ali Piers to nije očekivao. Ne voli čuti istinu o sebi", jedan je od komentara na društvenim mrežama. "Bravo za Alexa što je spustio Piersu. Njegovu osvetu Meghan bilo je posebno teško gledati i drago mi je da je netko poput Alexa dovoljno jak da ga izazove. To je bilo najdramatičnije otvaranje emisije koje sam vidio", poručio je drugi gledatelj.

Nakon svega glasnogovornici ITV-a, gdje je zajedno sa Susan Reid vodio hvaljenu emisiju čije su brojke neprestano rasle, priopćili su da je Piers Morgan napustio voditeljsko mjesto u "Good Morning Britain".

- ITV je prihvatio ovu odluku te nema ništa za dodati - kazali su otamo.

Naznačeno je među ostalim da su od njega tražili da se ispriča zbog svojih iznešenih primjedbi, jer je razbijesnio mnoge zagovornike menatlnog zdravlja. On je to odbio.

 

Komentara 2

Avatar Terra
Terra
21:50 09.03.2021.

Piers je ok lik i voditelj. Provokativan. Znao me nekad i iživcirati. Na njegovoj sam strani. Ko vjeruje onoj vještici i njenoj lutkici Harryju imao je lobotomiju u glavi....

Avatar Tombstone
Tombstone
01:41 10.03.2021.

Kao prvo radi se o bivsoj vojvotkinji. Americkoj crnkinji pocasna je titula oduzeta radi njenog neprimjernog ponasanja i poslijedica istoga.I opet, Puno jevise ljudi koji doticnu cak i mrze od onih koji je simpatiziraju, No vi to skrivate bas kao sto ste napravili i s nedavno preminulim srpskim pjevacem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije