Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
good morning britain

Kaos u studiju! Nakon prepirke oko Meghan voditelj mahnito napustio emisiju: 'Ovo je najdramatičnije ikada'

Foto: Screenshot/Good Morning Britain
1/5
09.03.2021.
u 13:20

Komentirajući intervju Harryja i Meghan zaratili su voditelji Piers Morgan (55) i Alex Beresford (40). Sve je započelo nakon što je Morgan kazao kako je razgovarao s Meghan te ga je ona "otkantala" nakon što je počela izlaziti s Harryjem.

Bombastičan intervju koji su princ Harry (36) i njegova supruga Meghan Markle (39) dali kraljici talk showova Oprah Winfrey (67) i dalje je tema svih razgovora. O intervjuu desetljeća raspisali su se svi relevantni mediji, a o njemu se raspravljalo i u jutarnjem programu na ITV-u, gdje je zaiskrilo između voditelja.

Naime, komentirajući intervju Harryja i Meghan zaratili su voditelji Piers Morgan (55) i Alex Beresford (40).

Sve je započelo nakon što je Morgan kazao kako je razgovarao s Meghan te ga je ona "otkantala" nakon što je počela izlaziti s Harryjem. Na to se osvrnuo Beresford kazavši kako je ona na to imala pravo te je stao u njezinu obranu.

– Razumijem da vam se ne sviđa Meghan Markle, nekoliko puta to ste jasno dali do znanja u ovom programu i razumijem da ste imali privatan odnos s njom i da vas je "otkantala" – rekao mu je Alex i poprilično razljutio Morgana.

Foto: Screenshot/Good Morning Britain

– U redu, ja sam gotov s ovime – kazao je voditelj i mahnito izjurio iz studija. Dok je izlazio, Alex je komentirao kako je to patetično ponašanje.

– Žao mi je, ali svi moramo sjediti ovdje i slušati njegove 'izljeve'. Jučer je od 6:30 do sedam sati bilo je nevjerojatno teško gledati emisiju. On je u stanju doći ovdje i razgovarati iz položaja koji ne razumije u potpunosti – dodao je Beresford.

Foto: Screenshot/Good Morning Britain

Cijela situacija odmah je užarila i društvene mreže. "Čini mi se kako je ponovno nastao konflikt između Alexa i Piersa, posebno kada su u pitanju teme rasizma. Alex je imao priliku reći svoje mišljenje, ali Piers to nije očekivao. Ne voli čuti istinu o sebi", jedan je od komentara na društvenim mrežama.

"Bravo za Alexa što je spustio Piersu. Njegovu osvetu Meghan bilo je posebno teško gledati i drago mi je da je netko poput Alexa dovoljno jak da ga izazove. To je bilo najdramatičnije otvaranje emisije koje sam vidio", poručio je drugi gledatelj.

Komentara 6

DI
Diesel
13:44 09.03.2021.

Vise je nego ocito da su feministi, obojeni i homoseksualni udruzeni u borbi protiv bjelog covjeka. Problem je da oni ne nude nista i ne stvaraju nikakve vrijednosti, dok za uzvrat traze ugled, respekt, novac i poziciju.

GU
General_U
13:59 09.03.2021.

Uskoro će i patagane iz buckighemske palače bižat ka i ovaj Morgan iz studija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije