Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIA DIMŠIĆ

Najviše mi znači nominacija za album godine ‘Život nije siv’

24.02.2018.
u 16:29

Mlada kantautorica iz Osijeka s devet je nominacija apsolutna rekorderka u konkurenciji za diskografsku nagradu Porin

Mia je nominirana za Porin u čak devet kategorija. Jubilarno 25. izdanje održat će se 23. ožujka u splitskoj Spaladium Areni, a Mia će se ondje pojaviti u konkurenciji za album godine, najbolji album pop-glazbe i pjesmu godine. Album “Život nije siv” osvojio je nominacije i za najbolju produkciju i najbolju snimku, a naslovnica albuma konkurira za najbolje likovno oblikovanje.

Album “Božićno jutro” nominiran je za najbolji album popularno-duhovne glazbe. Konkurira za najbolju žensku vokalnu izvedbu s pjesmom “Sunce, oblak, vjetar”, koja je nominirana i za najbolji aranžman. Miji će u kategoriji pjesme godine konkurirati Željko Bebek i Oliver Dragojević s hitom “Ako voliš ovu ženu”, grupa Detour s pjesmom “Biram”, Massimo i “Neka ti plove brodovi” te Mile Kekin i njegov “Reno 4”. U još jednoj zanimljivoj kategoriji, onoj za album godine, s Mijom su se našli i Natali Dizdar s albumom “Iluzije”, Jinxi i njihov album “Pogrebi&pomiriši”, Mayales s albumom “Simbol za sunce” te Chui i Jazz Orkestar Hrvatske radiotelevizije s albumom “Chui ovu glazbu”. Za najbolju žensku vokalnu izvedbu još su nominirane Josipa Lisac i Antonela Doko, a za najbolju mušku Jacques Houdek, Kedžo i Oliver Dragojević. Mia je nam je kazala kako se osjeća i čemu se najviše raduje.

Ove ste godine upravo vi odnijeli najviše nominacija za glazbenu nagradu Porin. Kako ste se osjećali kada ste čuli tu vijest?

Kako nisam u Hrvatskoj i u roamingu sam, nemam pojma tko mi je konkurencija, tek sam kasnije saznala i za same nominacije. Jako sam polaskana i definitivno nisam očekivala toliko nominacija.

Kojoj se nominaciji najviše radujete, koja vam od njih najviše znači?

Najviše mi znači ona za album godine, pogotovo zato što je riječ o mom debitantskom albumu. Također se radujem i nominaciji za pjesmu godine jer je riječ o pjesmi “Bezimeni” koju sama potpisujem.

Gdje se trenutačno nalazite, zašto ste propustili objavu nominacija?

Upravo sam u Bosni, imamo mini turneju.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
18:28 24.02.2018.

Mlada,skromna,iskrena,perspektivna i neiskvarena.Bravo Mia.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:56 25.02.2018.

Kakve nogeeee..lijepo depilirane...Valjda je i B zona njezna..☺

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije