Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima 48 godina

'Najpoznatija ljubavnica na svijetu' ponovno privukla pažnju na premijeri serije o svojoj aferi

Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Foto: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL
1/5
05.09.2021.
u 08:00

Prije nego što je javnost saznala za njihovu vezu, Monica je bila prebačena iz Bijele kuće u Pentagon- njezini nadređeni smatrali su da je provodila previše vremena s Clintonom. Bill je tada porekao aferu s Monicom koja je priznala da je imala devet odnosa s Clintonom u Ovalnom uredu Bijele kuće.

Iako je od njezine afere s bivšim predsjednikom SAD-a Billom Clintonom prošlo već 23 godine, Monica Lewinski (48) ponovno je u središtu pozornosti zbog nove sezone serije "American Crime Story: Impeachment" koja se bavi upravo njihovom aferom.

Monica je danas aktivistkinja, modna dizajnerica i televizijsko lice, rijetko se pojavljuje u javnosti, a na nedavnoj premijeri serije, "najpoznatija ljubavnica na svijetu"- kako je dobila nadimak nakon afere, pojavila se dobro raspoložena i dotjerana. Upravo je Monica bila glavna zvijezda događaja što i ne čudi s obzirom na tematiku serije.

Lewinsky je u seriji utjelovila Beanie Feldstein, ulogu Clintona dobio je Clive Owen, dok će njegovu suprugu Hilary utjeloviti Edie Falco.

01 September 2021 - West Hollywood, California - Monica Lewinsky. FX's "Impeachment: American Crime Story" Premiere held at The Pacific Design Center. Photo Credit: Billy Bennight/AdMedia Newscom/PIXSELL
Foto: Billy Bennight/Newscom/PIXSELL

Podsjetimo, Monica je odrasla u Kaliforniji gdje je završila srednju školu nakon koje je upisala Dramsku akademiju. U mladosti je radila razne poslove, a već tada ju je obilježila afera s profesorom s akademije Andyjem Bleilerom. Njihova veza trajala je pet godina, a nakon prekida je otišla u Oregon na studij psihologije.

Preko obiteljskih veza dobila je pripravništvo u Bijeloj kući 1995. godine, a samo tri godine nakon bila je lice svih medija na svijetu nakon što se saznalo za njezinu aferu s Billom. 

Prije nego što je javnost saznala za njihovu vezu, Monica je bila prebačena iz Bijele kuće u Pentagon- njezini nadređeni smatrali su da je provodila previše vremena s Clintonom. Bill je tada porekao aferu s Monicom koja je priznala da je imala devet odnosa s Clintonom u Ovalnom uredu Bijele kuće.

VIDEO Severina nam potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'  

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kažemja
12:59 05.09.2021.

Dobra koka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije