Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije jeftina

Najpoznatija hrvatska odvjetnica na premijeri nosila torbicu koju si ne može priuštiti svatko

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
04.10.2019.
u 11:47

Bordo model The Pouch jedan je od najtraženijih komada, a njezina cijena nešto je veća od 16 tisuća kuna.

Iako je javnosti poznata kao vrhunska odvjetnica, nerijetko se Jadranku Sloković spominje kao modni uzor brojnih žena u Hrvatskoj.

Sinoć se u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na premijeri filma 'Dnevnik Diane Budisavljević', pojavila i popularna odvjetnica. Svojim jednostavnim odabirom garderobe ponovo je plijenila pozornost, a ponajviše njezina torbica marke Bottega Veneta. 

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Bordo model The Pouch jedan je od najtraženijih komada, a njezina cijena nešto je veća od 16 tisuća kuna. 

- Nikada mi nisu bile ideal žene koje su radile u tužiteljstvu u Haagu. Većina ih je imala sijedu kosu, izrazito kratke muške frizure, bile su bez trunke šminke, odjevene u toge i s potpuno ravnim cipelama. Premda toge volim jer su savršena odjeća za sud. Namjerno su izgledale kao muškarci jer su smatrale da tako djeluju ozbiljnije i posvećenije poslu od onih koje su imale uređenu kosu i koje su bile našminkane. Meni, s druge strane, nikada nije palo na pamet da svoj posao radim tako da izgledam kao muškarac. I u Haagu sam nosila najviše potpetice, štikle od deset centimetara koje obožavam i, kao i uvijek, bila sam našminkana. Jedino sam kosu vezala u rep zbog stalne kiše i velike vlage koja nije “dozvoljavala” frizuru – rekla je u jednom prijašnjem intervjuu Jadranka Sloković, koja je, osim po karijeri odvjetnice za kazneno pravo, poznata i kao žena s puno stila koja odlično izgleda.

- Frizeru idem samo jednom tjedno, i to svakog ponedjeljka u 16 sati. Moja se frizura ne smije češljati, samo je ujutro “skuštram” i ona se vrati. A šminkanje? U tome sam ekspert, u 15 minuta mogu biti tip-top spremna. Kad je moj Filip bio mali, šminkala bih se u autu na svakom semaforu, do suda bih bila potpuno našminkana - priznala je tada odvjetnica.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar OathBringer
OathBringer
12:05 04.10.2019.

Drugi svijet... i to onaj s kojim ne bismo htjeli imati posla, ni u "obrani ni u napadu." Ima love, može si priuštiti. Da živi još 100 godina, ovdje bi imala posla, nažalost.

PR
predator57
13:53 04.10.2019.

Kupio ćaća.

ŠE
šeka
13:05 04.10.2019.

sve je kupila ukradenim novcem jer brani samo one velike lopove.Koga brane čedo i ona garant je kriv!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije