Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mimi fiedler

Najpoznatija Hrvatica u Njemačkoj otkrila da se razvodi nakon četiri godine braka: Beskrajno sam tužna

Foto: Facebook
1/9
20.11.2023.
u 09:10

Miranda je poznata njemačka glumica i jedna od najpoznatijih Hrvatica u Njemačkoj. Vijest o kraju braka objavila je sama glumica na svom Instagram profilu.

Miranda Čondić-Kadmenović, poznatija kao Mimi Fiedler razvodi se nakon četiri godine braka od producenta Otta Steinera. Miranda je poznata njemačka glumica i jedna od najpoznatijih Hrvatica u Njemačkoj. Vijest o kraju braka objavila je sama glumica na svom Instagram profilu. - Dragi moji, prije nego što postanem naslovnica na koju ne mogu utjecati, željela bih sama ispričati svoju priču. Odvojila sam se od Otta i otišala 11. studenog. Iselila sam iz našeg doma - napsiala je te nastavila:

- Otto je bio ljubav moje duše i moj kormilar. Već neko vrijeme vidim da idemo prema santi leda. A kad je bilo jasno da se smjer više ne može promijeniti, odlučila sam se za čamac za spašavanje. Dodala je i da je bila beskrajno tužna, te da joj je srce dugo odbijjalo prihvatiti ono što je njen um već znao, prenosi Fenix magazin. No, sada je to prihvatila te se ne kaje i sve bi ponovila. 

VEZANI ČLANCI:

 – U našem sam braku doživjela bezbrojna čuda, velika i mala, na mnoge načine. Činjenica da sam još uvijek živa je jedna od njih. Zato se sa zahvalnošću fokusiram isključivo na ono dobro što smo imali. A toga smo imali dosta. Mimi je, inače, rođena u Splitu. Kad je imala dvije godine, s obitelji se doselila u Njemačku. Glumila je u više od sedamdeset filmova i serija. Jedan od njezinih posljednjih glumačkih projekata bila je uloga sestre Nore u RTL-ovoj seriji "Nachtschwestern".

Redovito se posvećuje i drugim svojim talentima te je postala sastavni dio njemačke zabavno-književne scene. Uvijek je rado viđena gošća u talk show emisijama, gdje s humorom priča o svojim brojnim projektima i neuobičajenim idejama.
Dobitnica je Večernjakove domovnice u izboru Večernjeg lista najpopularnijih Hrvata u iseljeništvu, a baš tu nagradu ističe kao jednu od najdražih.

– Volim svoju domovinu i rado ističem svoje hrvatsko podrijetlo – kaže Mimi.

VIDEO Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospođom: 'Tko ti je kriv, sama si ga birala'

Komentara 1

EB
EBERT
17:27 23.11.2023.

Ova tu najpoznatija Hrvatica jednostavno je dosadna sa svojim razvodima.Jedino što je njoj potrebno je njezin prijatelj Boca,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije