Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kanal FOX

Na proslavi 5. rođendana brojna poznata lica

FOX
Foto: PR FOTO
1/6
27.10.2017.
u 15:17

Voditelj i naš najpoznatiji komičar Ivan Šarić koji je veliki fan Marvelovih junaka, oduševio je sve uzvanike partyja, kao i dolazak Gorana Bogdana

Povodom 5 godina kanala FOX - specijaliziranog televizijskog kanala poznatog po emitiranju popularnih američkih serijala, FOX je organizirao veliki party 25. listopada u Pivani, za sve svoje poslovne partnere, kolege, predstavnike medija te predstavnike marketinškog i televizijskog svijeta.

Sve uzvanike partya pozdravio je Miro Bižić, AD sales Director Croatia te Regional Senior Vice President of FNG, Krassimir Nikolov. Voditelj i naš najpoznatiji komičar Ivan Šarić koji je veliki fan Marvelovih junaka, oduševio je sve uzvanike partyja, kao i dolazak Gorana Bogdana koji je odigrao glavnu ulogu u serijalu “Posljednje Pantere”, emitiranom na kanalu FOX Crime.

Najmlađi kanal FNG grupacije, sa svojih 5 godina u Hrvatskoj, poznat je po emitiranju najboljih američkih serijala i to premijernih naslova pod krilaticom “Premijerno na FOX-u“. Vođeni time, gledatelji su ove godine premijerno odgledali novu sezonu dugoočekivanog serijala ‘Zakon braće’, a svoju 100. epizodu u sklopu 8. sezone doživio je serijal ‘Živi mrtvaci’.

Najnovije predstavljen naslov koji je oduševio publiku je serija ‘Nadareni’ snimljena u suradnji s Marvelovim studijem, a donosi priču o mutantima od kojih smo neke već upoznali kroz X-Men serijal istog redatelja, Briana Grazera.

Na proslavi su prisustvovale i druge brojne poznate osobe poput Korane Gvozdić, Ide Prester, Lane Klingor Mihić, Alana Katića...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije