Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sniman na braču i šolti

Na Netflixu izašao film 'Faraway' u kojem se Goran Bogdan u nekoliko scena pojavljuje gol

Foto: Netflix screenshot
1/8
09.03.2023.
u 13:16

Nova romantična komedija jučer je imala svoju premijeru, a Bogdan igra jednu og glavnih uloga.

Jučer je na Netflixu objavljena nova romantična komedija 'Faraway', a jednu od glavnih uloga igra naš glumac Goran Bogdan (42). U filmu igra i Naomi Krauss (56), a radnja se odvija u Lijepoj Našoj. Radi se o priči koja prati Zeynep, ženi koja je potpuno nezadovoljna životom nakon smrti majke.

Glavna junakinja zbog toga bježi na otok kako bi započela novi život u kući koju je njezina majka kupila davno prije. Zeynep se nada da će na otoku pronaći mir i odmoriti se, no ne računa na Josipa, muškarca koji i dalje živi na imanju njezine majke. 

Film je sniman u Hrvatskoj, na otocima Braču i Šolti te je prepun prizora hrvatskog krajolika. U nekoliko scena pojavljuju se i goli glumci. 'Faraway' traje sat i 49 minuta, a već u prvim kadrovima mogu se vidjeti hrvatski otoci.

U filmu se govori hrvatskim, njemačkim i engleskim jezikom, a u ostalim ulogama u filmu našli su se Adnan Maral, Bahar Balci, Artjom Gliz i Davor Tomić. Redateljica filma je Njemica Venessa Jopp. 

Inače, ovo nije prvi Netflixov film sniman u Hrvatskoj. Jedan od Netflixovih filmova snimanih u lijepoj Našoj je i filma 'The Weekend Away'. Ovaj film snimao se u Splitu, u kojem se odvija i radnja priče i to između 31. svibnja 2. srpnja 2021. godine, a premijerno na ovoj popularnoj streaming platformi je prikazan 3. ožujka prošle godine. Glavnu ulogu nosila je američka glumica Leighton Meester, a pojavljuje se i niz hrvatskih glumaca među kojima je i Amar Bukvić. Na filmu je u Hrvatskoj radilo 192 filmskih djelatnika, od toga 159 hrvatskih, uz 17 pripravnika i 350 statista.

Film je režirala Australka Kim Farrant, a snimljen je po istoimenom romanu spisateljice Sarah Alderson. Radnja ovog filma prati dvije prijateljice koje stižu na vikend odmor u Hrvatsku. Nakon što su noć zajedno provele u klubu, Beth se probudila ujutro bez sjećanja na prethodnu noć, a Kateino tijelo je pronađeno u moru. Hrvatska policija sumnjiči Beth za ubojstvo, nakon čega se ona sama daje u potragu za istinom. To je, pak, dovodi do nekih bolnih spoznaja. 

VIDEO Neda Ukraden: 'U ovim godinama neću ja loviti neke mladiće da im glumim mamu ili baku'

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kronika20
14:54 09.03.2023.

Ovome odavno nisu svi kod kuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije