Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod lopuda

U Dubrovniku su odmarali i Pique i njegova nova djevojka! Snimljeni su kako su se kupali i uživali na jahti

Gerard Pique s novom curom uživao na jahti kod Lopuda, kupali se i veslali na dasci
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/17
07.09.2023.
u 09:16

Umirovljeni nogometaš Gerard Pique i njegova nova djevojka, studentica Clara Chia Marti u Hrvatsku su došli zrakoplovom krajem kolovoza te sletjeli u Dubrovnik. Svoje vrijeme u Lijepoj Našoj Pique je proveo na jahti Relax of Croatia, a uz djevojku društvo su mu pravili i roditelji Montserrat Bernabeu i Joan Pique, te brat Marc Piqué u društvu supruge Maríe Valls.

Ljeto još kalendarski nije gotovo, a na moru mnogi hvataju posljednje ljetne dane. Među njima mogli smo vidjeti i jedan poznati par koji je po uzoru na druga slavna lica za svoj odmor odabrao Hrvatsku. Nakon Beckhamovih i Jeffa Bezosa u društvu zaručnice i poznatih lica, na jugu smo imali priliku vidjeti i umirovljenog nogometaša Gerarda Piquea i njegovu partnericu, studenticu Claru Chiu Marti o kojima se puno pisalo početkom godine.

Par je u Hrvatsku došao zrakoplovom krajem kolovoza te sletio u Dubrovnik, a čini se kako su od drugih poznatih lica dobili preporuke za Lopud, pa su se i oni tamo odmarali.  Svoje vrijeme u Lijepoj Našoj Pique je proveo na jahti Relax of Croatia, a uz djevojku društvo su mu pravili i roditelji Montserrat Bernabeu i Joan Pique, te brat Marc Piqué  u društvu supruge Maríe Valls.

23.08.2023., Lopud. Drugi dan ljetovanje Gerard Pique i Clara Chia Marti izabrali su carobno lijepu uvalu na plazi Sunj. Pigeu i Clari na ljetovanju su se pridruzili njegovi roditelji Montserrat Bernabeu i Joan Piqu, te brat Marc Piqué u drustvu supruge Maríe Valls Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Prema stranici Charterworld.com, ova jahta duga je 22.64 metra, luksuzno opremljena te može primiti osmero gostiju. O gostima cijelo vrijeme brinu dva člana posade, a cijena ovog zadovoljstva kreće se između 24 i 33 tisuće eura tjedno.

Osim dolaska i odlaska iz naše zemlje, fotoreporteri Pixsella snimili su i kako su se Pique i Clara zabavljali u moru. Par je snimljen kako pliva te se sunča i uživa u morskim aktivnostima. U Hrvatskoj su proveli sedam dana.

23.08.2023., Lopud. Drugi dan ljetovanje Gerard Pique i Clara Chia Marti izabrali su carobno lijepu uvalu na plazi Sunj. Pigeu i Clari na ljetovanju su se pridruzili njegovi roditelji Montserrat Bernabeu i Joan Piqu, te brat Marc Piqué u drustvu supruge Maríe Valls Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Podsjetimo, u blizini Lopuda nešto ranije u kolovozu boravili su i Beckhamovi, koji su se ove godine u Hrvatsku vratili drugi put.

Inače, ovo proljeće Gerard i Clara punili su medijske stupce svojom vezom. Naime, za njihovu vezu saznalo se nakon što je pjevačica Shakira, Piqueova bivša, objavila pjesmu o kojoj govori da je otkrila prevaru.

Španjolski mediji pisali su kako je pjevačica otkrila da je nogometaš vara zahvaljujući džemu. Naime, već neko vrijeme TikTokom i Twitterom kružile su razne teorije o njihovom raskidu, a jedna je od njih i da je Shakira nakon poslovnog puta stigla kući i htjela je pojesti nešto slatko. Uvijek u frižideru drži svoj omiljeni džem koji Pique zbog posebne dijete ne jede, a za poslasticu nisu bila zainteresirana ni djeca. Kako je džem bio pojeden, Shakira je posumnjala da je netko bio u njihovoj kući.

VEZANI ČLANCI

Shakira i Pique prekinuli su dugogodišnju vezu sredinom 2022. godine zbog njegove nevjere, a u prosincu je u javnost izašla i snimka koja pokazuje kako je Pique imao drugu puno prije nego li je Shakira za to saznala. U jednom intervjuu koji je dao nekoliko mjeseci prije rastanka sa slavnom pjevačicom, Marti je prošla iza njegovih leđa. Taj intervju snimljen je u Piqueovoj kući deset mjeseci prije prekida sa Shakirom, što znači da je Clara bila u njihovoj kući u kojoj je u tom trenutku i dalje živjela glazbenica. 

Nova Piqueova djevojka ne voli se izlagati javnosti, a par je zbog fotografija tužio i jednog snimatelja. 

Komentara 2

Avatar Marko
Marko
10:53 07.09.2023.

Umirovljeni profesor povijesti sa 3 unučadi kopao vinograd u vikendici

PV
prcko.vita
10:10 07.09.2023.

Ustvari prvo su željeli da uživaju u Hlebine, međutim, u zadnjem trenu dobili su obavijest od druga Kajtazija da ljudi s malo tamnijim tenom i nisu baš dobro došli u Hlebine, tako da su se ipak odlučili za malo manje atraktivan Dubrovnik ali u istoj poreznoj politici po 25%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije