Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INES RAU

Na idućoj Playboyevoj naslovnici prvi put u povijesti naći će se transrodna zečica!

Ines Rau
Foto: Instagram
1/4
20.10.2017.
u 14:34

– Golotinja je slavljenje ljudskog bića. Ne radi se o seksualnosti, nego o ljepoti ljudskog bića, bez obzira na to jeste li muškarac ili žena. Nudizam ne smije biti tabu – kazala je Ines

Francuski model Ines Rau bit će prva transrodna zečica na naslovnici Playboya, objavio je popularni magazin. Ines će se pojaviti na osam stranica i na duplerici, a bit će ukupno sedam njezinih fotografija. Na duplerici će biti potpuno gola, a vidjet će joj se pozadina.

– Golotinja je slavljenje ljudskog bića. Ne radi se o seksualnosti, nego o ljepoti ljudskog bića, bez obzira na to jeste li muškarac ili žena. Nudizam ne smije biti tabu – kazala je Ines i dodala:

 

COMING SOON INES RAU X PLAYBOY USA STAY TUNED

A post shared by INES RAU (@supa_ines) on

– Ako želim ići na operaciju spola, to je samo do mene i mojeg tijela. To mogu sakriti, ali ne želim jer poštujem ljude.
Inače, Ines Rau već se jednom pojavila u Playboyu, prije tri godine kad je počinjala manekensku karijeru. U razgovoru za Playboy najavila je i puno velikih planova. Snimit će i prvi film te izdati autobiografsku knjigu.

Komentara 10

LA
LawAbidingCitizen
14:48 20.10.2017.

vadili bi me iz njega/nje ko mač iz kamena

MU
mulag
15:04 20.10.2017.

jel ima di koja zenska da je bez šminke pa da vidimo tu ljepotu

Avatar Django
Django
14:55 20.10.2017.

Dobri stari Hugh se još nije ohladio a već se okreće u grobu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije