Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedostaje mu obitelj

Muž Elle Dvornik javio se nakon što je otkrio da je opljačkan, pokazao kako uživa u društvu zgodne prijateljice

Foto: Instagram
1/7
22.05.2022.
u 10:44

Nakon što je otkrio da mu nedostaje supruga Ella Dvornik i njihove kćeri Balie Dee i Lumi Wren Charles Pearce pozirao je s dragom prijateljicom. - Propušten let znači više vremena za druženje s najboljom prijateljicom - napisao je u opisu fotografije iz jednog poznatog londonskog restorana.

Britanski poduzetnik Charles Pearce (44) jučer se pratiteljima na svom se Instagramu požalio na neugodnu situaciju koja ga je zadesila. Naime, Charles je ovih dana boravio u Londonu, a nakon što je trebao krenuti za Hrvatsku shvatio je da nema novčanik i dokumente zbog čega se ne može vratiti obitelji.

Pearce je za pomoć zamolio svoje pratitelje na Instagramu gdje je otkrio i što se točno dogodilo.  "Sutra imam povratni let za Hrvatsku da se vratim svojoj prelijepoj obitelji, ali vjerujem kako su me jutros u Londonu opljačkali. Nemam novčanik (novi, koji mi je majka kupila) niti putovnicu, a britanski ured za izdavanje putovnica je zakrčen i moglo bi proći čak 13 tjedana prije nego što mi se izradi nova", požalio se jučer Pearce.  "Premium žurna putovnica najranije bi mogla stići 10. lipnja. Svaki savjet i ideja je dobrodošla. Moram se vratiti kući obitelji, već mi nedostaju", poručio je.

Foto: Instagram
Nešto kasnije ponovno se oglasio na svom Insta Storyju. Prvo je objavio fotografiju supruge Elle Dvornik i njihovih kćeri Balie Dee i Lumi Wren. - Moje, moje, moje. Jako mi nedostaju - napisao je uz fotografiju. 

Foto: Instagram

Nešto kasnije otkrio je i kako provodi vrijeme u Londonu u kojem je primoran ostati sve dok se ne sredi situacija s osobnim dokumentima i putovnicom. - Propušten let znači više vremena za druženje s najboljom prijateljicom - dodao je Charles u opisu fotografije iz jednog poznatog londonskog restorana. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Ella je ranije na svom Instagramu otkrila da se Charles po prvi puta od izbijanja pandemije vraća u London. - Charles odlazi u London prvi put od kad je krenula pandemija. Razbijali smo nervozu tako što smo pokušali Balie naučiti rolati, ali nas je to još više iznerviralo, tako da je Charles otišao tužan i ljutit i nervozan. Jedva čekam da mi šalje slike hrane iz Engleske - napisala je Ella Dvornik prije tjedan dana na svom Instagramu. 

 

VIDEO Jandroković obradio Konstraktinu pjesmu: 'Zastupnica mora biti zdrava...'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar krcedolac
krcedolac
12:06 22.05.2022.

Dugo vas nije bilo.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
10:53 22.05.2022.

Prosim još info kakva im je probava.

AF
afer
12:51 22.05.2022.

Bože oprosti mi, meni izgleda ka' da je ispa babici iz ruku kod poroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije