Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolje polovice leta 3

Mrletova partnerica poznata je glazbenica, a Prljina supruga krije se od očiju javnosti

Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/12
10.05.2023.
u 09:23

Dobro je poznato da je Mrletova partnerica glazbenica Ivanka Mazurkijević, a Prljinu suprugu Mariju rijetko imamo priliku vidjeti. Ona je u Liverpool došla u pratnji kćeri, a Prlji je sreću zaželjela i prije odlaska na nastup.

Hrvatska je sinoć nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Izbora za pjesmu Eurovizije. Naši predstavnici, riječki rockeri Let 3, prošli su u finale, a nakon ove vijesti uslijedile su brojne reakcije i čestitke. Grupa je prolazak u finale odlučila proslaviti u pubu, a društvo u Liverpoolu pravile su im i njihove bolje polovice. Naime, partnerice glavnih aktera Leta 3 Mrle i Prlje navijale su iz prvih redova. 

Dobro je poznato da je Mrletova partnerica glazbenica Ivanka Mazurkijević, a njih dvoje su u vezi već 12 godina. Imaju kćer Evu, za koju su često u intervjuima naglašavali da je njihov ponos, a imala je glavnu ulogu u njihovu videospotu za pjesmu Seagull.

Dodajmo da se par upoznao tijekom pripremanja provokativne predstave Kiklop Scene Velika Gorica, u kojoj je nastupao Let 3. Svadbu su odgađali nekoliko puta, a posljednji put to su učinili 2021. kad su morali odgoditi vjenčanje jer je Ivanka bila pozitivna na koronavirus.

Ivanka je glazbenica i pjevačica grupe Stampedo te je nastupala u serijama Dobre namjere i Odmori se, zaslužio si. S Mrletom je snimila nekoliko spotova i album za djecu Kišni razdraganci. Inače, Ivanku smo nedavno mogli gledati i u ulozi mentorice u showu ''Zvijezde pjevaju'' gdje je do finala došla s glumicom Lucijom Šerbedžijom.

23.09.2022., Zagreb - Satiricko kazaliste Kerempuh novu sezonu otvarilo premijerom predstave "Psece srce" M. Bulgakova, u reziji Aleksandra Svabica. Damir Martinovic, Ivanka Mazurkijevic Photo: Lovro Domitrovic/PIXSELL
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL, ilustracija

S druge pak strane, o Prljinoj partnerici se malo zna. Njegova samozatajna supruga Marija drži se podalje od očiju javnosti, a sada smo je mogli vidjeti uoči nastupa Leta 3. Naime, Marija je prije odlaska izvođača u Arenu pričekala supruga ispred hotela kako bi mu poželjela sreću, a pao je i poljubac. S njom su u Liverpool došle i kćeri Vera i Mare.

09.05.2023., Liverpool - Prije odlaska u dvoranu na polufinalni nastup ispred hotela Zoran Prodanovic Prlja dobio je motivirajucu potporu od supruge Marije te dugacak i strastveni poljubac.. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Inače, Let 3 je jučer prvi doznao da ide u finale, a zemlje koje su se još plasirale su i Moldavija, Švicarska, Finska, Češka, Izrael, Portugal, Švedska, Srbija, a kao posljednji u finale su prošli predstavnici Norveške. 

VIDEO Let 3 u subotu će nastupiti u drugom dijeli finala

 

Komentara 1

KU
kuramela
11:27 10.05.2023.

Nije Mrletova, već Mrlina. Baš uporno i stalno naglašavate Mrletova, e. NIJE !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije