Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ona je Beyonce!

Može li je itko skinuti s trona? Njen soundtrack Frozen 'otapa' konkurenciju

Beyonce
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
12.01.2014.
u 13:30

Prošlog tjedna predviđalo se da će do kraja današnjeg dana njen album biti prodan u 85.000 do 90.000 primjeraka

Soundtrack "Frozen", iz istoimenog nevjerojatno popularnog najnovijeg crtanog filma Walta Disneya, podigao je njezin najnoviji album na drugo mjesto Billboard ljestvice i "prijeti" potpunim preuzimanjem vrha. Ona je Beyonce. 

Prošlog tjedna predviđalo se da će do kraja današnjeg dana njen album biti prodan u 85.000 do 90.000 primjeraka. Ako se ostvare predviđanja, Beyonce će "zamrznuti" svoje visoko drugo mjesto na ljestvici s koje se "ne skida" već četiri tjedna.

Podsjetimo, ova atraktivna 32- godišnja pjevačica je u prosincu bez ikakve najave i reklame objavila svoj novi album nazvan jednostavno Beyonce i tako iznenadila sve svoje obožavatelje. Na albumu se nalazi 14 pjesama i videa, uz tri dodatna videa.

>>Ovako izgleda kad vam Beyonce upadne u bar dok pjevate njenu pjesmu

Komentara 1

TO
tommybahama
20:25 12.01.2014.

Gospodo Linda, a kaj je to nacrtano u ovom filmu da ga Vi zovete crtani film ?!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije