Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavna priča

Mnogi su sumnjali u njihovu ljubav, ali ovaj par iz BB kuće i 14 godina poslije se voli

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
13.09.2020.
u 14:15

Nikša i Violeta Kekezović upoznali su se 2006. godine u Big Brotheru i zaljubili. Sada su osam godina u sretnom braku i imaju dvoje djece.

Mnogi bivši sudionici "Big Brothera" i sličnih realityja showova požalili su što su pristali sudjelovati u showu, ali jedan par će biti zahvalan upravo "Big Brotheru" jer zahvaljujući ovom showu žive u sretnom braku i imaju dvoje djece. Riječ je o Violeti i Nikši Kekezoviću koji su se prije 14 godina upoznali u Big Brotheru i njihova ljubavna priča traje i danas i iza njih je osam godina sretnog braka u kojem im se rodilo dvoje djece.

Violeta kaže kako na početku nitko nije vjerovao da će njihova ljubav i nakon showa opstati. - Naša se priča u lijepom smjeru razvila, ništa nismo očekivali i zato je došlo do ovoga, sretna sam zbog toga - rekla je Violeta za RTL. Iz showa je prvi izašao Nikša i čekao je Violetu i oboje su znali da se radi o ljubavi za cijeli život i Violeta se bez imalo premišljanja brzo odlučila preseliti iz svoje Rijeke u Nikšin Split gdje i danas žive. Prije sedam godina rodio im se sin Jakov, a prije šest mjeseci postali su roditelji malene Nikol koju su nedavno krstili, a Nikša se pohvalio kako je bio prisutan na porodu.

03.06.2016., Znjan, Split - Violeta i Niksa zaljubili su se u Big Brotheru prije mnogo godina i vjencali se. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Violeta je vizažistica i u Splitu ima jako puno posla, a njezin suprug već je 15 godina trener mlađim uzrastima u nogometnom klubu Adriatic. Na pitanje bi li opet prihvatili ponudu za sudjelovanje u Big Brotheru, Violeta veli: - Naravno da bi se prijavila, ja sam tu upoznala i supruga, a i život mi se okrenuo u dobrom smjeru, to je pozitivno iskustvo. U ovim godinama ne, ali da mogu vratiti 14 godina - DA!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije