Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasprava oko navijanja

Mladić iz Zadra jednim odgovorom začudio voditelja i lovca: 'To se sad širi iz Šibenika'

Foto: HRT
1/5
28.12.2023.
u 08:36

Jakov studira povijest i arheologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu

U prošloj HRT-ovoj emisiji Potjera 20-godišnji natjecatelj iz Zadra začudio je voditelja Joška Lokasa, ali i lovca Krešimira Sučevića-Međerala odgovorom za koga navija. Naime, kada se povela rasprava oko navijanja, Zadranin Jakov predstavio se i rekao da navija za Dinamo, što je izazvalo čuđenje. 

Jakov inače studira povijest i arheologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a Lokas ga je na njegov odgovor zbunjeno upitao: "Iz Zadra ste?" misleći na to da u Zadru i nema baš puno navijača Dinama. 

VEZANI ČLANCI

Na to se nadovezao i lovac Krešo koji se potom našalio: "Što se navijanja za Dinamo tiče, nije vam za zamjeriti, jer koliko vaše sjećanje seže, Hajduk nikada nije bio prvak", rekao je pa dodao: "To se sad širi iz Šibenika na Zadar, to navijanje za Dinamo...". 

Podsjetimo, večeras će HRT emitirati humanitarno izdanje svog popularnog kviza „Potjera“. Lovac će biti Krešimir Sučević Međeral, a natjecatelji za ovu priliku, koji se znaju otprije, bit će Ariana Vela, Krešimir Macan, Ankica Mamić i HRT-ov urednik Damir Smrtić.

„Prijašnjih smo godina u prosincu običavali snimiti samo jednu humanitarnu emisiju Potjere. Na kraju ove godine snimit ćemo dvije. Prvu od njih emitirat ćemo u četvrtak 28. 12. 2023. i ona će biti posljednja redovna emisija Potjere u 2023.“ , rekao je Igor Grković, urednik „Potjere“. Emisija je realizirana u suradnji s Uredom Europskog parlamenta u RH, koji će za tu priliku donirati 15.000 eura.

„Eventualni osvojeni novac proslijedit ćemo Autonomnoj ženskoj kući Zagreb koja je 14. prosinca obilježila neprekinute 33 godine rada i donaciju će iskoristiti za potrebe žena koje su preživjele nasilje i za potrebe njihove djece smještene u skloništu.“, dodaje Grković.

VIDEO Ugrina: 'Nadam se da će mi Hrvati pomoći da otplatim kredit'

Ključne riječi

Komentara 11

AN
AnimaTor
09:34 28.12.2023.

Pa spićani misle da svi u Dalmaciji moraju navijati za Hajduk.Krivo razmišljane.Sloboda odabira o navijanja.Obićno šibenčanci navijajau za svoj klub Šibenik. I to je normalno. nenormalno je da navijaći hajduka vrijeđaju sve ostale stanovnike dalmacije , dubrovćane , makarane , šibenćance , zadrane itd..itd ako se ne navija za Hajduk.Tim pristupom Hajduk i hajdukovci žele uništiti bilo kakvi nogometni klub koji bi se izdigao do prve HNL.Neće im proći.

FO
Fotofreek
09:34 28.12.2023.

Baš lijepo , Dinamo je hrvatski klub i ima veliki značaj u Hrvatskoj povijesti.

DR
Dragimojkaj
10:08 28.12.2023.

Lokas radi na HRT-u i kao večini novinara na našoj državnoj televiziji (koji bi trebali biti neutralni) normalno mu je to silovanje sa Hajdukom svih ostalih koji plaćaju pretplatu u Zagrebu, Osijeku, Rijeci.... Nejasno je kako to prolazi. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliki je odnos zaposlenih novinara Dalmatinaca i ostalih pogotovo u sportskoj redakciji... Teško je to više gledati i slušati gore nego prije u onoj državi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije