Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularni glazbenik

Zašto Grašo uvijek nosi sunčane naočale? Otkriven misterij Petrovog zaštitnog znaka

Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
1/22
28.12.2023.
u 08:00

Glazbenik Petar Grašo nedavno je s obitelji posjetio adventsku kućicu svog šogora Ivana Huljića, a ono što je nosio su naočale koje su njegov zaštitni znak.

Jedan od najpoznatijih domaćih pjevača 47-godišnji Petar Grašo svojim hitovima i glazbom nikog ne ostavlja ravnodušnim. Splićanin je nedavno s obitelji posjetio adventsku kućicu svog šogora Ivana Huljića u metropoli. Kućicu naziva 'Krivi ljudi', koja u ponudi ima i Freetule by Grašo, posjetio je sa svojom obitelji i vjenčanim kumovima Dinom i Viktorijom Rađom.  - Obitelj - poručio je bivši košarkaš uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom, a pridružili su im se i Grašini roditelji Snježana i Zoran te sestra Buga, koju, baš kao i roditelje rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti. Ekipa se naočigled super zabavila u dvoru ekskluzivnog hotela Esplanade uz bocu vina, ukusna jela i božićne pjesme. Ono što su pratitelji na društvenoj mreži mogli primijetiti jest Grašo s naizgled sunčanim naočalama.

No jeste li se ikada zapitali zašto Petar uvijek nosi sunčane naočale? Glazbenik ima zavidnu kolekciju naočala raznih modela, oblika i boja, a zapravo je riječ o naočalama za vid. Dok je Grašo vješto prikrio kako zapravo ima dioptriju, u pitanju su fotoosjetljive leće. Kada je riječ o takvim naočalama, one se automatski prilagođavaju svjetlosnim uvjetima. Savršeno su prozirne unutra, s propusnošću svjetla do 95 posto, dok na otvorenom prostoru i za sunčanog dana mogu dosegnuti stupanj zatamnjenja i do 80 posto, ovisno o temperaturi zraka i količini izloženosti UV zrakama.

Zbog jedinstvene tehnologije i svojstva materijala, takve naočalne leće se brzo prilagođavaju i aktiviraju pod utjecajem temperaturnih i svjetlosnih uvjeta. One blokiraju UV zrake i štite oko od štetnog plavog svjetla s digitalnih uređaja, ali i iz vanjskog okruženja. Štite oko od bliještanja i štetnog djelovanja svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnoće vida i količine zatamnjenja.

 

 Podsjetimo, nedavno se uoči koncerta Petra Graše na Jahorini proširila vijest da je Splićanin baš ondje kupio luksuzni apartman u sklopu kompleksa smještenog stotinjak metara od skijaške staze i s pogledom na gustu borovu šumu na nešto više od 1500 metara nadmorske visine. Grašo već godinama pokazuje poduzetničku svestranost. Iako mu je posao vezan za mikrofon i binu, već određeno vrijeme ovaj novopečeni otac promišljeno ulaže u turizam, a zbog svoje karizme nerijetko je angažiran kao zaštitno lice određenih lifestyle brendova.

VEZANI ČLANCI:

 

Kako smo tada neslužbeno doznali, Grašina nova vikendica nalazi se u sklopu ekskluzivnog kompleksa Monterra, investicije teške najmanje 15 milijuna eura, a iza koje stoji tamošnji poduzetnik Aleksandar Lazarević koji u svome portfelju već ima i Termag, jedan od najcjenjenijih hotela na Jahorini. Baš u Termagu Grašo će održati koncert 27. siječnja 2024., što je i potvrdio za Večernji list, a zatim se osvrnuo i na pitanje o svojoj novoj investiciji. - Jahorinu vole svi jer je ona izvorište gostoljubivosti, pozitivne energije i dobre zabave za cijelu regiju.

Zbog blizine joj gravitira dosta Dalmatinaca, ali i Zagrepčana, a tamo često vidim i drage prijatelje iz Slovenije, BiH i Srbije. Cijeli život skijam u zapadnoj Europi i apartman na Jahorini nisam kupio samo zbog skijanja već zato što je ona jamac mira i autentične zimske idile. Osim toga, Jahorina je blizu bilo da stižem iz Splita ili Zagreba. Priroda je netaknuta, infrastruktura kvalitetna tako da destinacija suštinski nudi isto što i skijališta diljem Europe samo uz više mira, a što je idealno za obiteljski odmor. U konačnici i Sarajevo mi je na 20 minuta vožnje, a u tom gradu uvijek se osjećam lijepo i dobrodošlo - kazao je Grašo dodavši kako ga veseli što će mu susjed u apartmanu biti i kum Tomaž Kavčič, cijenjeni slovenski chef.

Također smo doznali kako su u istom kompleksu apartmane rezervirale mnoge poznate osobe s regionalne sportske i umjetničke estrade pa se čini da će Monterra uistinu postati drugi dom za mnoga poznata lica. Inače, cijenu apartmana u Monterri nije moguće pronaći, ali javno su dostupne informacije koje sugeriraju kako se kvadrat kreće između 2700 pa sve do 4000 eura. U medijskim člancima od prije nekoliko mjeseci stoji da je riječ o dosad neviđenom kompleksu apartmana na ovim prostorima, a koji je građen po najvišim arhitektonskim, dizajnerskim i tehnološkim standardima.

 

VIDEO: Naša glumica nakon razvoda proslavila prvi zajednički Božić s novim partnerom, otkrili gdje su bili

Komentara 2

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
13:56 28.12.2023.

Nakon ove informacije, moj život je dobio novi smisao!

BA
Barba56
07:19 29.12.2023.

A ne znam kog interesuje , naocale , zastitni znak ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije