Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjerno prati vatrene

Mišo Kovač: Trebamo dignuti spomenik za života Zlatku Daliću jer on je trenerski genijalac

Split: Mišo Kovač stigao na Poljud u dresu reprezentacije
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
23.12.2022.
u 16:32

Za Novu godinu legendarni glazbenik nastupa u Vukovaru zajedno s Ivanom Kovač, Bosutskim bećarima te drugi tamburaškim sastavima.

Glazbena legenda Mišo Kovač u Novu godinu će ući radno u Vukovaru gdje će na Trgu Republike Hrvatske nastupiti zajedno s Ivanom Kovač, Bosutskim bećarima te drugi tamburaškim sastavima.

- Velika mi je čast za novu godinu pjevati u Vukovaru jer je Vukovar jedan grad koji bi bio heroj, da je u bilo kojoj zemlji na svijetu. Moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata. Pozivam sve moje navijače i sve stanovnike Vukovara da dođu na doček nove godine u Vukovar i želim vam sve najbolje – rekao je Mišo Kovač kada je najavio svoj nastup u Vukovaru na Silvestrovo. 
U intervju koji je sada dao za 24 sata rekao je koliko mu znači Vukovar. 

- Teško je naći riječi. Vukovar je žrtva i heroj, koji danas ponosno stoji i podsjeća nas na najteža vremena u stvaranju naše domovine. Vukovar je simbol hrvatske pobjede i kao takav treba uvijek biti cijenjen i slavljen. - kazao je Kovač. U razgovoru se osvrnuo i na svoj privatni život i karijeru te je na pitanje što bi promijenio da može odgovorio: 

- Sve ono u životu što sam možda mogao promijeniti, na to nisam mogao utjecati. Sve bih dao da mogu vratiti vrijeme i Edija, a što se tiče karijere, ne bih mijenjao ništa. Poznato je da je Mišo navijač Hajduka, a prati i sve uspjehe naših vatrenih i nije propustio nijednu utakmicu naše reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. 

- Ponosan sam što sam Hrvat i što sam bio suvremenik najvećih uspjeha hrvatskog nogometa. Trebamo dignuti spomenik za života Zlatku Daliću jer on je trenerski genijalac, miran, staložen, odlično je posložio ekipu jer se jako dobro zna tko je glavni, a tko, uvjetno rečeno, nosi vodu - poručio je Mišo. 

VIDEO Gvardiol i Brozović su se zabavljali na vrhu autobusa, pa se Brozović poskliznuo i pao

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar kvasac60
kvasac60
17:05 23.12.2022.

Pritisle ga godine..

Avatar southman
southman
17:52 23.12.2022.

Jugosloveni hodočaste u Beograd svako malo da bi uzeli koji dinarčic.

DO
doberdedec
17:17 23.12.2022.

Mišo de malo smanji doživljaje, većeg yugoslovena od tebe nije bilo, čak ni Tito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije