Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miss universe:

Misica Natalija Prica: Eric Trump oduševio me znanjem o Hrvatskoj

miss
Foto: Fadil Berisha
1/5
26.11.2011.
u 08:00

– Oduševljena sam New Yorkom jer je s obzirom na veličinu i broj stanovnika iznimno čist i uredan – veli Natalija. Nakon odrađenog snimanja u društvu Vladimira Kraljevića, vlasnika licencije za Miss Universe otišla je u šoping.

Natalija Prica, aktualna Miss Universe Hrvatske, početkom mjeseca provela je nekoliko uzbudljivih radnih dana u New Yorku. U Veliku jabuku došla je na poziv cijenjenog modnog fotografa Fadila Berishe koji je zgodnu studenticu stomatologije fotografirao za poster i naslovnicu magazina Miss Universe Hrvatske 2012.

– Oduševljena sam New Yorkom jer je s obzirom na veličinu i broj stanovnika iznimno čist i uredan – veli Natalija. Nakon odrađenog snimanja u društvu Vladimira Kraljevića, vlasnika licencije za Miss Universe, i njegove supruge Marije otišla je u šoping. Nakon toga se opustila šetnjom po Central Parku koji je nadmašio sva Natalijina očekivanja.

– Prvoklasni restorani poput Four Seasons i Le Cirque zbilja imaju odličnu hranu, ali i mali sushi barovi idealan su odabir za poslovni ručak ili kratki predah od šopingiranja – rekla je Natalija. U New Yorku je upoznala i Erica Trumpa, sina Donalda i Ivane Trump.

– Eric me oduševio poznavanjem Hrvatske u kojoj nikad nije bio, ali mu je mama Ivana pričala o našoj zemlji – kaže misica. Ericu je poklonila licitarsko srce, bajaderu, lavandu i kravatu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije