Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njemu najdraža dvorana

Miroslav Škoro održao prvi od dva koncerta u Lisinkom i publiku oduševio svojim poznatim pjesmama

Zagreb: Nastup Miroslava Škore u KD-u Vatroslava Lisinskog
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/12
15.02.2023.
u 11:30

Škoro je u punom Lisnikom izveo mnoge svoje pjesme poput 'Sokak bez imena', 'To što srce želi' i druge, a  tijekom nastupa šalio se s publikom te se našalio i na račun svog bavljenja politikom.

Glazbenik Miroslav Škoro (60) sinoć je nastupio u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u povodu Valentinova. Škoro je sinoć održao prvi od dva planirana koncerta, a za nastup u ovoj dvorani kaže kako se on i njegova publika najviše vole. 

Škoro je u punom Lisnikom izveo mnoge svoje pjesme poput 'Sokak bez imena', 'To što srce želi' i druge, a tijekom nastupa šalio se s publikom te se našalio i na račun svog bavljenja politikom. 

14.02.2023., Zagreb - Miroslav Skoro odrzao koncert u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinki. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Inače, Škoro nam je ranije u intervjuu rekao da je koncert odlučio nazvati 'Kad se meni tvoje oko smije', što je stih iz pjesme 'Daj još jednu' koja je objavljena prije nekoliko mjeseci. Kazao je da mu je taj stih bio prigodan za Valentinovo te da je drugi koncert, koji je na rasporedu večeras, nazvao 'Kad se meni tvoje drugo oko smije'. 

S glazbenikom na pozornici su zapjevale i članice grupe Feminnem koje poznaje od početka njihovih karijera. Miroslav je kazao i da  im je zahvalan što su otpjevale nekoliko pjesama.

U tom intervjuu kazao nam je i da ga je iznenadilo što je koncert tako brzo rasprodan, kao što ga iznenadi svaki put.

- Uvijek me to iznenadi, iako sam tu dvoranu punio u više navrata nekoliko dana zaredom. Nema većeg komplimenta kantautoru iz Višnjevca od toga da publika želi slušati i pjevati pjesme iz ljetne kuhinje. Moram reći da ćemo, u sklopu ove koncertne turneje, održati i koncert u dvorani I.B. Mažuranić u Slavonskom Brodu, tako da ćemo biti čak u dva grada, što je sto posto više nego prošle godine - rekao je.

Osvrnuo se i na svoju izjavu da 'polako privodi karijeru kraju'.

- Nekada sam mogao u jednom danu otići od Osijeka do Kölna i još održati koncert. Prešao sam šezdesetu, profesor Gašparović mi je prije gotovo pet godina ugradio četiri srčane premosnice, navukao sam i malo drugih zdravstvenih problema, a i propisno su me izubijali posljednjih godina, tako da je logično skinuti nogu s gasa. Iza mene je devet studijskih albuma i jedina mi je glazbena želja skupiti sve pjesme bez adrese, a ima ih dosta, pa ih s onima koje još trebam snimiti, objaviti na desetom albumu. Onda ću otisnuti to u nakladi od pedesetak tisuća komada i čekati rasprodaju - rekao je tada.

VIDEO Nakon šale voditelja na račun Marije Šerifović, javila se i ona: 'Problem je u nedostatku talenta'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar patkovic
patkovic
12:29 15.02.2023.

tu je odličan za razliku od "vratimo državu narodu" i sličnih nebuloza

PU
paul-umpe
12:20 15.02.2023.

drugo i nezna osim pjevati.samo je pitanje tko jos ide na njegove koncerte kad je prevario glasace

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije