Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinula pratitelje

Mirna Maras javila se iz bolnice i otkrila što se događa sa suprugom Željkom: 'Čekamo odgođenu operaciju'

Foto: Instagram
1/12
04.06.2023.
u 17:18

Objavila je Mirna nekoliko zajedničkih fotografija iz bolnice na kojoj Željko ima zamotanu nogu u gips

Voditeljica Mirna Maras Batinić (44) ne objavljuje često privatne stvari i obitelj koju je igradila sa suprugom inženjerom Željkom Batinićem i djecom često skriva, no ovaj put je objavila što se događa sa Željkom. 

Objavila je tako nekoliko zajedničkih fotografija iz bolnice na kojoj Željko ima zamotanu nogu u gips, a iako nije otkrila što mu je točno s nogom, sudeći prema fotografijama, moguće je da je slomljena.

"Nas dvoje, eto nas tu, ispred bolnice...čekamo odgođenu operaciju, nabacili osmijeh… Jer lakše je tako", stoji u opisu.

"Aaa joj. Brz oporavak, samo nek dobro prođe i dobijete termin što prije. Pozdravi Žaca", poručila je pjevačica Pamela Ramljak.

Zaljubljeni par u siječnju je uživao nekoliko dana u Veneciji, gradu kojem se često vraća. - Mislim da mi je ovo četvrti ili peti posjet ovom divnom gradu i svaki put me oduševi kao da je prvi - napisala je Ivana pored snimke na Trgu sv. Marka. Jedna od njoj omiljenih lokacija, ako se da zaključiti prema fotografijama koje je podijelila s pratiteljima na Instagramu, joj je popularni most Ponte Rialto, a obožava i lokalnu kuhinju pa je tako s pratiteljima podijelila i snimku na kojoj jede pileću salatu.

VEZANI ČLANCI:

- Tako smo fino jeli i jučer i danas, a ja ne snimam ništa od toga, valjda nisam stigla - napisala je pored snimke nje iz jednog lokalnog restorana. 

U jednoj objavi na Instagramu podijelila je fotografiju s jednog od brojnih venecijanskih mostova i pored fotografije poručila: "Bella Italia!".

Mirna i Željko oženili su se 2016. godine, a šestu godišnjicu braka proslavili su u rujnu. Zajedno imaju djevojčicu Meri (5), a sina Niku (12) ima iz prvog braka s Mariom Valentićem.

VIDEO Uzavrela atmosfera na koncertu Prljavog kazališta na Večernjakovoj biciklijadi u Samoboru!

Komentara 4

SA
sani1
17:57 04.06.2023.

Povratit ću!

Avatar Crazy_bat
Crazy_bat
22:04 04.06.2023.

Koja IVANA sada, zar nije članak o Mirni?

DU
Deleted user
20:55 04.06.2023.

Ova vraga proziva,nesto intelegentno nije bas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije