Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadila priznanjem

Miranda Kerr: Moj zaručnik je tradicionalan, ništa od seksa prije braka

miranda kerr
Foto: Wonderbra
1/4
08.02.2017.
u 13:30

Na novinarsko pitanje planira li uskoro proširiti obitelj i imati još djece, Miranda je ostala zatečena i u odgovoru je otkrila kako se to neće dogoditi sve dok se ne uda za Evana Spiegela

Anđelica Victoria's Secreta Miranda Kerr u intervju koji je ovog tjedna dala The London Timesu slučajno je otkrila jedan detalj o privatnom životu. Na novinarsko pitanje planira li uskoro proširiti obitelj i imati još djece, Miranda je ostala zatečena i u odgovoru je otkrila kako se to neće dogoditi sve dok se ne uda za Evana Spiegela, osnivača aplikacije Snapchat. 

– Nećemo još imati djecu, barem ne dok se ne vjenčamo. Znate Evan je jako tradicionalan, pa čekamo ulazak u brak kako bismo napravili taj korak – rekla je lijepa 33-godišnja manekenka i tako dala naslutiti da još nisu konzumirali svoju vezu.

Miranda i 26-godišnji milijarder zaručili su se prošlo ljeto nakon godinu dana veze.

– Evan ima 26, ali se ponaša kao da mu je 50 godina. Ne tulumari i zapravo uopće ne izlazimo, vrijeme najčešće provodimo kod kuće – rekla je nedavno Miranda.

Kerr je prije bila u braku s glumcem Orlandom Bloomom, s kojim ima šest godina starog sina Flynna.

Miranda i glumac Bloom od 2013. godine nisu u braku, ali su ostali u prijateljskim odnosima i zajedno odgajaju sina Flynna. 

>>Miranda Kerr pozirala s mamom i bakom u krevetu

>>Prekrasna Miranda Kerr skida sa sebe komad po komad odjeće

Komentara 5

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
16:40 08.02.2017.

Što to znači? Gospođa je to mnogo puta konzumirala, što je njemu? Neka je prihvati kakva je. A danas se oženiti u tim godinama i to s gospođom starijom od sebe stvarno je suludo bez prethodnog usklađivanja.

SA
sasoon
10:54 09.02.2017.

Mozda se iznenadi kad se vjenjcaju, da je on zapravo impotentan...

LI
liliZG
10:21 27.06.2017.

ne želi da miranda skuži da nema pojma što treba raditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije