Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan look

Minea objavila fotku u ležernom izdanju kod kuće, a jedan detalj se posebno svidio mnogima

Foto: Instagram screenshot
1/7
07.02.2021.
u 15:15

Iako su je obožavatelji navikli gledati u glamuroznom izdanju kada vodi IN Magazin na Novoj TV oduševila ih je i ovakvim casual izdanjem i mnogima se svidjelo kako joj stoje naočale za vid.

U zadnje vrijeme zbog pandemije i epidemioloških mjera koje su na snazi naše zvijezde na svojim društvenim mrežama objavljuju sve više fotografija u kućnom izdanju. Jedno takvo kućno i ležerno izdanje objavila je i pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea. Iako su je obožavatelji navikli gledati u glamuroznom izdanju kada vodi IN Magazin na Novoj TV oduševila ih je i ovakvim casual izdanjem i mnogima se svidjelo kako joj stoje naočale za vid. 

- Ko bonbončić. E ova zurka vam je super!!! Fino..U prvi mah nisam bio siguran da si ti pošto si obično,sređena,našminkana,a ovdje si u kućnom aranžmanu. Uživaj što god da radiš. Jel to novi stil sa naočalama? Lijepo ti stoje. Baš si slatka s naočalama - bili su samo komplimenti koje je Minea dobila nakon objave fotografije u kućnom izdanju. Pjevačica i voditeljica često objavi privatne fotografije, a prije nekoliko mjeseci pričala je u jednom intervju i o svom ljubavnom životu.

- U mom životu uvijek postoji poseban muškarac. Ljubav je ono što nas jača, diže i daje nam krila... Barem je kod mene tako. Ljubav dolazi u više oblika i s različitih strana, a ja mogu reći da sam ispunjena po svakom pitanju - kazala je.  Podsjetimo, voditeljica je 2019. prekinula vezu s umirovljenim nogometašem Slađanom Ašaninom.

Foto: reuters

Ključne riječi

Komentara 5

SA
samoborka
16:04 07.02.2021.

To nije Minea. To je imaginarna osoba jer je originalna fotografija prave Minee isfiltrirana u tolikoj mjeri da više nije riječ o dotičnoj osobi i autentičnoj fotografiji. Isto kada se krene naslikavati Nina Badrić. U realnosti bora na bori, aa na fotografijama joj je faca izgleda kao glatka kupaonska pločica.

NA
Napalm
17:36 07.02.2021.

Renatica je pica i pol!

JO
josippo
10:47 08.02.2021.

Ležerna fotografija? Pa ima 5cm šminke na licu. Jeste vi slipi? Tko tako baza po kući? Majketi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije